Serkan..
Seni epey yordum.Uğraşın için teşekkür ederim.Bu konudaki ustalığını da kabul etmek lazım.
Benim için çok faydalı oldu . Ne yapacacağımı daha net gördüm.Oysa ben yap boz şeklinde yapacaktım. Beğenmeyince de çantayı çıkarıp kenara koyacaktım.Bu yüzden maddi acıdanda faydası oldu..
Bu konuda fikirlerini esirgemeyen arkadaşlarada teşekkür ederim.Sağolun..
Mecnunum
Senin işin hem zor hem kolay.İyi bir usta bulursan kolay sadece bir karbüratör ayarı gerekiyor.Fakat öyle bir usta bulmak zor.Çünkü yapamıyorlar.
Bende motoru ilk aldığımda senin sorunlarınla karşılaştım.Ayara götürdüm daha kötü oldu. 100 Km de 4.5 Lt yakmaya başladı. Tekrar götürdüm yine yapamadılar.Benden önce kaç sefer söküp taktılar bilemiyorum...Motor daha 5000 Km de idi..
Usta sana 151 HS nin karbüratörünü takalım dedi .Gittim yedekparçacıdan orjinal kutusunda HS karbüratörü aldım ve taktırdım.
Sorunum bitti.Taktıralı 4500 Km oldu şükür hiç bir sorun yaşamadım ve yakıtımda 100 Km de 3Lt ye düştü.Bu arada karbüratöre pislik gitmesini önlemek için kaliteli bir benzin filitreside taktım.Onunda faydası olduğundan eminim..Orjinalde motorun üzerinde var diyorlar ama ben göremedim varsada kalıtesiz olsa gerek..
Kolaygelsin
Herkese kazasız masrafsız ve zevkli sürüşler.
Rica ederim lafı olmaz abi....
benim sana önerim ...2 modelide gördun kafanda hangisinin üzerine daha yakıştığını sanırım belirlemişsindir,o çantaları temin edip, montaj yapmadan üzerinde görerek tam yerini belirliye bilirsin.
burası uygundur dediğin yere monte edersin,burada yaptığımız zat ta nasıl dururu tespit etmekti,sayende zat a yan çanta uygulanabilirliği hakkında bizlerde fikir sahibi olduk,ve de yapılabilinecek birşey,
Bana serkan sen olsan hangi çantayı yapardın ?dersen bana jinlun'un çantaları daha kibar ve estetik gözüktü ,vede maliyetide düşük 2 çanta 40 tl çok iyi.
yani skıldınmı söküp koyarsın bir kenara durumu var.ama 250tl bağlamış olsan böyle bişeye vede sonrada beğenmeme gibi bir lüksün olamaz ister seve seve ister sevmeye sevmeye :cherry: kullanacaksın o çantaları.bence çok para bağlamaya değmez,hayırlısı ne ise o olsun abi