Mondial Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ahmet abi

ustam hazır hatta motor onda şu anda bide sadece cc yükseltmekle kalınmıyacagı için sorun olmuyor ahmet abi zaten gelsin bi ara toplandığımızda sende olursan test edersin kadar verirsin

Ahmet abi

ustam hazır hatta motor onda şu anda bide sadece cc yükseltmekle kalınmıyacagı için sorun olmuyor ahmet abi zaten gelsin bi ara toplandığımızda sende olursan test edersin kadar verirsin

Engin , hayırlı olsun..

sen merakllı bir arkadaşsın .muhakkak sonuna kadar araştırmasını yapmış ve kararını vermişsin...Diger arkadaşlara da öncü olursun......Ustaya formdan epey modifiye çıkacağını tahmin ediyorum....

Kolaygelsin...

Arkadaslar merhaba....

Bu hafta cektiğim çileyi bir Allah birde ben biliyorum.Hergun yolda kaldım.Dun aksam malesef yine aynı sorun tekrar etti.Birde ustune yagmur eklenınce feci bi hal aldı durum.Yine 40-50 giderken bir anda b ıraktı kendini.Sag cektim bekledim.1 saat sonra ayak marşı ile çalıştırabildim.Agır agır eve geldim.Birazdan tekrar yola cıkıcam.Ve umarım bu sorundan dolayı goturdugum ustanın mekanına varabilirim.Değişen parcalara ragmen aynı sorunları yapması beni cok uzdu.Bakalım ne olucak.Bu arada dun bu sorunu yasadıktan sonra eve geldiğimde rolantide saat gıbı calsıyordu.Bı anlam veremıyorum.

Sağol arkadaşım.Benim bulunduğum yer gaziemir yollar sağ olsun kasis ve çukur dolu malumunuz Zattan memnunum ama yerden biraz daha yüksek bir makine almak istiyorum bu yüzden bulduğum bir kaç tane ybr 125 var yada birazdaha nakit bulabilirsem cbf 150 almaya çalışıyorum.Hayırlısı.

Sağol arkadaşım.Benim bulunduğum yer gaziemir yollar sağ olsun kasis ve çukur dolu malumunuz Zattan memnunum ama yerden biraz daha yüksek bir makine almak istiyorum bu yüzden bulduğum bir kaç tane ybr 125 var yada birazdaha nakit bulabilirsem cbf 150 almaya çalışıyorum.Hayırlısı.

haklısın,seçimlerin güzel o yallara bayağı dayanır o motorlar,inşallah en kısa zamanda motorunu satıp alırsın.:)

arkadaslar merhaba..
aksam cılgının yanına ugradım.harbıden cılgın :D ıyı oldu kendısnı de gormus oldum.Serkanın kulagını cınlattık.

Bu arada motordakı sorunu bulduk gıbı.Benzın hortumu bukulmus.Nasıl anlatıcagımı bılemıyorum valla.Ben gaz verdıkce yuksek hızda ıstedıgı kadar benzını alamadıgını ve stop ettıgını soyledıler.Hortum degıstı.Sımdı gercekten saat gıbı calsııyor.Enteresan gercekten.

Merhaba arkadaşlar;
Engin kardeş far hakkında bana bilgi verirmisin bende birşeyler yapmayı düşünüyorum farlar için cevabını bekliyorum

Merhaba arkadaşlar;
Engin kardeş far hakkında bana bilgi verirmisin bende birşeyler yapmayı düşünüyorum farlar için cevabını bekliyorum

http://www.motosiklet.net/forum/tek...-150zat-mercek-ve-gunduz-fari-uygulamasi.html

ilk link bu burda resimlerle bilgi var biraz

http://www.motosiklet.net/forum/tek...ma-artik-bitti-motor-ustundeki-resimleri.html

buda motorun üstüne taktıktan sonakı resimleri burdan bak sorularını sor kafana göre serkanım

Şafak geçmiş olsun,son olsun arkadaşım .Bende dünden beri motoru ayak marşı ile çalıştırıyorum.El marşı tırtttt tırtttt yapıp 2 - 3 seferden sonra artık tık bile demiyo.Can sıkıcı oluyo gerçekten.Öyle yada böyle sorun yaşamak olumsuz etkiliyo insanı.Henüz 400 km deyim.Yarın ilk fırsat servise gidicem Umarım aküdendir.Bosch akü alıcam 9 amperlik 45 tl ye buldum.İçim rahat olsun bari bu konuda.

eyw serkan elimizden geldiğince bişeler yaptım isteyenede yaparım motorunun marka modeli önemli deil :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar