Mondial Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

:queen:çılgınım ben sana sahip çıkarım merak etme.:queen::cherry:

eywallah biladerim benim :cat: sağolasın
Gidelim yaaaaaaaa takılırız işte ben seninle buluşurum ordan birlikte geçeriz floryaya gazlar gelirim ben senin yanına
Ama bak biletin var dimi yada başkasına ayırdıysan falan hak yemeyelim yani kardeşimmmm

eywallah biladerim benim :cat: sağolasın
Gidelim yaaaaaaaa takılırız işte ben seninle buluşurum ordan birlikte geçeriz floryaya gazlar gelirim ben senin yanına
Ama bak biletin var dimi yada başkasına ayırdıysan falan hak yemeyelim yani kardeşimmmm

davetiye var kardeş,:)sen merak etme

eyvallah kardesim basimizin uzerinde yerin var.ayrica tanistigima memnun oldum.pazara kismetse gorusuruz.kendinize iyi bakin
::haapppy:::tutkuy::

serkanım benim arkadaşlar toplam 4 kişi olcaz en az umarım elindeki biletler fazlası ile yeter :) vardır sende 30-40 tane :)

arkadaşlar ben yeniyim sizlere birkaç sorum olucak ben bu ayın 15 inde skyjet almayı düşünüyorum ama çin malı diye bir türlü güvenemiyorum sizce nasıl motor?

hangi modelini almayı düşünüyorsun bide çin mallarına bakar bağ olur bakmassan dağ olur atasözümüz buna cok ii uyuyor yanı çin mallı aldın mı ilgi ister alaka ister ne kadar beslersen ne kadar iyi bakarsan o kadar memnun kalırsın ne kadar iyi ustaya götürürsen o kadar verimli olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar