Mondial Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

herkeze ıyı akşamlar

haluk hayırlı olsunnnn....... Allah kaza bela wermesin

safak, engin sizler nasılsınız..

safak internet poblemini giderebimiş gibi gördüm seni, bie problem oldugunda çekinmeden arayabilirsin

arkadaslar bır de bu yağ konusuna ben birşeyler eklemek ısterım; Biliyorsunuz UĞUR yetkili servislerinde de motrsikletler için özel yağlar mewcut. ama ben hiç denemedim ben castol kullanıyordum ama bundan sonra logaritmanın tawsıyesıyle bahsetmiş oldugu yağdan kullanıcam :)

Selam dostum.İyi diyeli iyi olalım.Bugun ehliyet icin pratik olsun dıye direksiyona gittim.valla 125ybr kullandım.Guzelmıs gercekten.Bakalım ıste gun sayıyoruz.sen nasılsın nasıl gıdıyor.

Herkese tekrar tekrar teşekkürler arkadaşlar.Şafak kusura bakma yeni girdim foruma.Erken okusaydım mesajını gelip bakardık motora.Yarın öbür gün mutlaka görüşürüz.Bugün yağmur var ama dayanamadım en fazla 2 km kadar da olsa kullandım yine.Kitapçığını okuyup duruyorum.Yağmurda kullanmak hiç istemediğim birşey.Motor için pek doğru gibi gelmiyor.Jin lun u olan arkadaşım yıkadıktan veya yağmurda kullandıktan sonra sinyal ve far kollarında saçmalama olduğunu söylüyor.En kısa zamanda yıkayıp temizlemeliyim.Arkadaşlar motor hortum ve köpüklü su ile yıkanabilir mi?

selam arkadaşlar
iş yoğunluğu yüzünden foruma katılamıyorum ama 5 -10 günde bir okuyorum.
Herkese sevgiler.

sinan programi indirebildinmi kardesim?

safak112 bu sabah bir kalktim kemiklerim sizliyordu:)dun donmusum ya...

Sirkecide bando kayis satiliyormu bilen varmi arkadaslar?

Son düzenleme:
anladım serkan vardır büyük ihtimal kaliteli bişeye benzio:)

Konuyu Toplam 7 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
enginogurlu, nihcet, haluk36, sero1981, durable, serkanzat

muhabbetimiz cok olsun beyler

Son düzenleme:
engin sen anlarsin korna dugmem tutukluk yapiyor nedendir?bastan soyliyeyim on taraftaki kornanin kablolarindan degil basma butonundan bazen calisiyor.tamamen bozuk olsa hic calismamasi lazim degilmi senin az cok sokup takmisligin var nedendir kardes:)

engin sen anlarsin korna dugmem tutukluk yapiyor nedendir?bastan soyliyeyim on taraftaki kornanin kablolarindan degil basma butonundan bazen calisiyor.tamamen bozuk olsa hic calismamasi lazim degilmi senin az cok sokup takmisligin var nedendir kardes:)

serkanım su kactımı düğmeye gecenlerde benim motordada öle biş sorun oldu en son kornanın kablosunu soktum istirahate ayırdım motoru yanı yatıo marangozhanede daha gidip hiç bakmadım ne alemde diye tahminim eğer su kaçtıysa kısa devre yaptırmıs olabilir ıslak calıstırdıysan yada düğmenin içindeki ufak metal parcaları yerinden kaymıs olanilir ben o kolu komple değiştirdim 35 lira cıvarı bişey benim far dumeleri bozuktu yoktu yanı :) bi görmek lazım serkan tahmini olarak bunları sallıyabiliyom görürsem daha ii bi sallama yapabilirim :mrgreen:

sinan sen neresinde idin ist nin madem pc hasta olmus haber verir insan burda teknik servis teknisyeni duruyor :)

Son düzenleme:
serkanım su kactımı düğmeye gecenlerde benim motordada öle biş sorun oldu en son kornanın kablosunu soktum istirahate ayırdım motoru yanı yatıo marangozhanede daha gidip hiç bakmadım ne alemde diye tahminim eğer su kaçtıysa kısa devre yaptırmıs olabilir ıslak calıstırdıysan yada düğmenin içindeki ufak metal parcaları yerinden kaymıs olanilir ben o kolu komple değiştirdim 35 lira cıvarı bişey benim far dumeleri bozuktu yoktu yanı :) bi görmek lazım serkan tahmini olarak bunları sallıyabiliyom görürsem daha ii bi sallama yapabilirim :mrgreen:

sinan sen neresinde idin ist nin madem pc hasta olmus haber verir insan burda teknik servis teknisyeni duruyor :)

engin hiç su kaçmadı durup dururken kendiliğinden oldu.ve servise gösterdim oraya bir şey sıktı o an çalıştı eve gelene kadar yine tısladı,o sol koldaki düğmenin olduğu parça açılıp bakılabiliniyormu acaba

eğer tamir edilebilme gibi bir imkanı varsa bu hafta sonu kurcalayacağım.

Son düzenleme:
engin hiç su kaçmadı durup dururken kendiliğinden oldu.ve servise gösterdim oraya bir şey sıktı o an çalıştı eve gelene kadar yine tısladı,o sol koldaki düğmenin olduğu parça açılıp bakılabiliniyormu acaba

eğer tamir edilebilme gibi bir imkanı varsa bu hafta sonu kurcalayacağım.

bak bakalım serkanım ben o kadar kurcalayamadım

Enginogorlu,,,

Teknisyen olduğunu yazmışsın..Benim 10 gündür devam eden bir sorunum var.Forma giremiyorum.

Bir akşam bilgisayarı kapatıp ertesi gün açtıgımda (internet explorer) Ahmet Erşen olan form ismimde ş harfinin yerine _ aşt çizgi çıktığını gördüm.
Ayrıça I harfinde 1 rakkamı ğ harfinde ise hiçbirşey çıkmıyordu.

Mirosoft World da sorun yoktu.Bütün klavye tuşları düzgün çalışıyordu.

Sorun sadece internet exp. daydı. Komşunun bilgisayarından siteye girebiliyordum fakat kendi bilgisayarımdan giremiyordum.Ayarlardan dil seçeneklerini kontrol ettin Türkçe dilinde idi..

Ne olduğunu bir türlü çözemedim.

Sence sorun ne olmuş olabilir.

Teşekkür ederim...

Enginogorlu,,,

Teknisyen olduğunu yazmışsın..Benim 10 gündür devam eden bir sorunum var.Forma giremiyorum.

Bir akşam bilgisayarı kapatıp ertesi gün açtıgımda (internet explorer) Ahmet Erşen olan form ismimde ş harfinin yerine _ aşt çizgi çıktığını gördüm.
Ayrıça I harfinde 1 rakkamı ğ harfinde ise hiçbirşey çıkmıyordu.

Mirosoft World da sorun yoktu.Bütün klavye tuşları düzgün çalışıyordu.

Sorun sadece internet exp. daydı. Komşunun bilgisayarından siteye girebiliyordum fakat kendi bilgisayarımdan giremiyordum.Ayarlardan dil seçeneklerini kontrol ettin Türkçe dilinde idi..

Ne olduğunu bir türlü çözemedim.

Sence sorun ne olmuş olabilir.

Teşekkür ederim...

ahmet abi 100de100 virüs var abi pcde yüklü virüs programı varmı bilmiom varsa bi tarat bide google amcaya combofix yaz arat ilk cıkana tıkla ordan o programı indir onunla tarat sona kurulu olan virüs programı ile tarat kendine gelir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar