SERO kelimeler kifayetsiz kalır dileğim;
ALLAH ailesine sabırlar,merhuma rahmet versin
ALLAH ailesine sabırlar,merhuma rahmet versin
Sizin bu motorlara sırtlık çok yakışıyor
![]()

bak işte onu bende bilmiyorum...
ama sanırım yamaha majesty modelinde bunlardan var... kullanan birini bulup sormak lazım...sanırım fazla rahatsız etmez... en azından en üst seviye ye çıkartılmaz olur-biter yani...
ayberk abi resimler için saol güzel ama öle civatalarının belli olması görüntü estetiği acısından pek guzel değil
hoşbulduk ayberk abiiiii
engin; aslında haklısın... bende hoş bulmadım ama sprey boya ile halledebiliriz gibime geliyor...
yada uygun bir kapak,bant,vs... bulup takılır....
sanki; yaptırdık,taktık,kullandıkta... beğenmiyoruz,bide fikir yürütüyoruz:queen::queen::queen:
Ah biz TÜRKLER...
herkese merhaba...
dün hava şartları çok kötü olduğundan tahtakale'ye geçemedim kusuruma bakmayın...
o resimdeki sırtlık çoook biçimsiz...
1-çok kalın ve önde...
2-ergonomik değil...
3-işçilik kötü...
4-emanet gibi duruyor...
5-esas amacı bel'e destek olması ama bel'le hiç alakası yok...
bilginiz olması açısından resim koyuyorum,istersek bizde yaptırabiliriz...
diğer detaylar için;
http://www.yenitayfa.com/forums/scooter-backrest-sirtlik-montaj-yapimi-t22238.html
herkese merhabalar
ayberk abi o resimdeki aparattan benim motorun orinalinde vardı ama benimki kırıldı diplerinden ve artçı için bir rahatsızlık sözkonusu değil.sürücü açısındanda pek bir katkısı da yoktuya neysebisan pasifik 125 diye resim aratırsanız bulabilirsiniz.
söylemeden edemeyeceğim bu resimdeki sürücü açısından rahat gibi yani işe yarar gibi duruyor. görüntü estetiğini düşünmesek daha mantıklı olur
bu havada olmaz...toplarız bütün tayfayı.... rotamız belli, BANDIRMA...
---------------------------------------------------------------arkadaşlar;
aşağıdaki link desteğinizi bekler,ellerinizden öper....
http://www.facebook.com/group.php?gid=64879437288&ref=mf
.....................................................................................................
az önce dikkat'imi çektide...
Mondial 150 ZAT & 125 MT Hakkında yazılan mesaj:3.158 ziyaret sayısı:165.700
çok iyi yaaaa........