Mondial Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar...

LÜTFEN ŞU '' SAYIN,SN'' CÜMLESİNİ BENDE KULLANMAYIN!!!!!!!!!

bizler arkadaşız... saygımızla,sevgimizle kimseyi incitmeden yazışıyor ve görüşüyoruz...

nihcet beni yanlış anlamıyorsun değilmi...???????????????

Estafurulah yanlış anlamam.
Yaşını bilmiyorum ama resimde oldukça genç görünüyorsun. Bende nasıl hitap edeceğimi bilemedim. :)

Merhaba arkadaşlar .. Kurban bayramınızı kutlar nice bayramlarda böyle samimi içten olmanızı dilerim. Safak112 sis farların çok mükemmel olmuş gerçekten :cat:güle güle kullan. iyi akşamlar..

bugün net'te gördüğüm şu fotoya bakarmısnız.
Zat'ın üstünde sizce nasıl durmuş...

sahip olursan üstüne mutlaka uygulamak istiyorum. :)

16080511430go.jpg

16080511425kd.jpg

16080511415jv.jpg

ben bi müşavirle konuşacağım... ruhsat masrafı ne tutuyormuş bi bakiim...

zaten hep hayalimdi beyaz zat... şimdi karşıma çıktı...

nasıl ama????????

bomba gibi değil mi???????

hakkatten çok güzel yaw sen konuş olmassa birlikte boyatırız indirim alırız boya için :mrgreen::cat:

xko65645.jpg

şöyle var.ama yenilerini çeker koyarım.

güzel olmuş benim için önemli olan işçilikdir kabloların bağırsak gibi sarkmaması falan bu ustanın eli güzel benim silverwinge de yaparmı aynı bu uygulamadan bu yapan yerin adresi varmı bir zahmet verirsen

ben şimdi hondaya gitsem biliyorum adamlar biz yapmayız garanti kapsamının dışında bir ton tantana yapıcaklar zaten motordan anladıklarıda yok laf olsun diye resmi servisler bir tonda para alıyorlar neyse bir adresi verirsen özelden yada burdan makbule geçer

tabiki.Bostancı sanayide yaptırdım.Dadaslar oto diye bir yer.İlgili bir yer.

Bu arada yukarıdaki stickerlardan nerden bulabilriz acaba.Ben baktım ama hep beyaz eklentileri var.Şöyle şeffaf sticker lar harika valla.bilen varmı arkadaslar.

sağol not aldım

stickerı sanırım motor aksesuarcılarında yada sahibindene bakarsan bulursun gözüme ilişmişdi bir kaç yerde ama şimdi anımsayamadım sahibindende kesin vardır

ben pek sevmiyorum böyle sticker olayını hani motora ikinci renk falan atsan çok güzel oluyorda yada paint brush yaptırsan bu stickerlar bir zaman sonra dökülmeye yıpranmaya başlıyor o zamanda çok çirkin duruyor sonrasında çıkartmasıda bir dert yani pek kaliteli değil ama iki üç dolarlık stickerdanda ne beklersin oda var :)...

ben seni gördüm... şimdi sana özelden yazacaktım,sen hızlı davrandın...

sen nasılsın? epeydir yoktun...

nick'im ICEBERG...

Son düzenleme:
arkadaslar herkese selamlar gecikmeli olsada,
dun aksam katılamadım aranıza malum cumartesi gecesi kendimizi alkole verdik :queen:

kahvaltı olayı uzun zamandır konusulmamıs, olmayacak galiba:silent:

Kısaca anlatmak gerekirse.;

Maliyeti: 15 ytl sis farlarına verdim.(tanıdık oldugu için.) bu işlerden anlayan ustaya götürdüm.Kendisine 20 ytl verdim.Toplamda 35 ytl gelmiş oldu.

Elektrik konusu ise resimdeki düğmeyi monte ettirdim ve elektiriği ise marş tan aldırdım.Sebebi ise siz motorun başında değilken cocuk vs gibi kişiler tarafından yakılabilir ve aküm biter düşüncesiyle bu şekilde yaptırdım.

şafak walla ben çok begendim on numara beş yıldız olmuşş güle güle kullan:cat:

Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
AYBERK, FthGyk, sero1981, schumi84

sero,şumi.... ne var ne yok?

sero; geçmiş olsun... kaskına yazık olmuş. markası neydi?

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

merhaba abilerim..

ben 15 yaşındayım 17 yaşıma gelip ehliyetimi aldığımda ilk işim 150zat almak olacak :D yalnız babamın mrk ettiği vergisi ve sigortasının fiyatı ne kadar ??

bilgi verirseniz sevinirimm...

Kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim tum musluman aleminin kurban bayramı mubarek olsun

TÜM ZATÇI ARKADAŞLARIN,,,

Kurban bayramınınızı en içten dileklerle kutlar,,

Masrafsız,tamirsiz , kazasız ve zevkli sürüşler dilerim.....

Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
AYBERK, FthGyk, sero1981, schumi84

sero,şumi.... ne var ne yok?

sero; geçmiş olsun... kaskına yazık olmuş. markası neydi?

Öncelikle M.T. ailesi olarak sizin ve ailelerinizin bayramını kutlarım

Ayberk abi sorma içim yandı nolan kask gitti :pr: birde işin enterasan tarafı olay istanbulun en muhtelif semti fenerbahçede vuku bulması

slm arkadaşlar sizlerin ve ailenizin kurban bayramını kutlar esenlikler dilerim.
sisler hoş olmuş
ayberk beyaz zat ta mükemmel olur.(büyük beyaz)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar