Sinan hayırlı yolculuklar kardeşim
herkese ii akşamlar.Yarın sabah çıkıyorum yola Amasya'ya 1 hafta yokum kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun arkadaşlar görüşmek üzere ByBy![]()
sinan hayırlı yolculuklar kardeşim
ayberk abi kurallar konusunda dorusunda toplu halde oldumu daa cok ceviriolar ben öle biliyorum en azından
Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
enginogurlu, AYBERK, sinanferah05, schumi84, nihcet, SERKANDİNSEL
Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
AYBERK, safak112, nihcet, schumi84, sinanferah05
arkadaşlar;
kimse kahvaltı hakkında bir yorum yapmıyor... çok enteresan!!!
neyse saat geç oldu,dükkanımı toparlamam gerek... hepinize hayırlı geceler;
KASKINIZ KAFANIZDA,FARINIZDA AÇIK OLSUN YOLUNUZDA...
gunaydın arkadaşlar nasılsınız
bu arada ben motorumdaki tamir işini hallettim kendim ugrasırken motor kulagını kırdık ve extra olarak 250 para gitti motorda catlaklar varmıs onlar kaynatıldı falan derken 250 lira para harcadım debriyaj kayıs lastık harıcınde
ama şimdi cok guzel oldu ok gibi gidio herhalde arka debriyajın biraz alısması lazım son hız olarak ılk denememde 80 ı gecmedi iki 110 gören motorbiraz alıssın duzelir die tahmın ediom
![]()
yeni site başka bir şey...
burası bambaşka....
allah herkese gönlünce versin...
bu arada epeydir dikkatimi çekiyor...
artık burası; msn gibi oldu... zat hakkında fazla birşey yazılıp çizilmiyor... uyarı gelmezse yada bu yazışmalar silinmezse iyidir...
benden söylemesi!!!
sinan kardeşim...
yolun açık olsun,herkese bizden selamlarımızı iletirsin artık.
oralarda internet bulursan bizi anlız bırakma...
hayırlı yolculuklar.......:rendeer:
AYBERK BEY TEBRIK EDIYORUM.BASARILARININ DEVAMINI DILERIM.SERKANZAT:rendeer:
Merhabalar Arkadaslar,evet Ayberk Beyın Dedıgı Gıbı Zat Hakkında Pek Yorum Yapılmıyor.hakıkatten Msn Gıbı Olduk.
Arkadaslar Motorununyagını Kendı Degıstıren Muhakkak Vardır,nasıldegıstırdıgını Hangı Marka Yag Kac Lt Ve Numarasını Dıkkat Edılmesı Gereken Konular .hakkında Paylasımda Bulunabılırmı;hemde Motor Hakkında Muhabbet Etmıs Oluruz