:mrgreen: :mrgreen: :queen: :queen: Şafak öldürdün beni kardeşim gülmekten.
Neden diye bi sor çünkü bana daha alalı 1 ay olmasına rağmen kaç defa oldu ve fena adrenalın oluyo aslında ya jok hoşuma gidiyo kendı kendıme makara yapıyorum :queen: :queen::cherry: kullan kullan işleyen demir pas tutmaz kardeşim :cat: :rendeer:
Ç I L G I N;
HAVALARINGÜZEL OLDUĞU BİR GÜN DİĞER ARKADAŞLARADA HABER VERİRİZ.SAHİL TURU YAPARIZ
Evet arkadaşlar bi fikir sölemiştim bayramın 3. günü ( Çarşamba günü ) hava güzel olursa toplanalım emirgana kahvaltıya ordan sarıyere.... şeklinde bi buluşma dedim!!!!!!!!!!!!!
Nedir fikirler??? Ayberk abi, Şafak, EnginOgurlu, Logaritma, SerkanZAT, Schumi84, SERKANDİNSEL, smorfys, toraman, monerr abim... ewet hadı yapalım bı organızasyon yaw :bounce:
sahilden korna çala çala herkese selam vere vere yavaş yavaş takılalım :wiinkk:[/QUOTE]
MERHABA KARDEŞİM.BİZİM KURBANBAYRAMI İLK GÜN KURBAN MUHABBETİYLE GEÇİYOR2.GÜN MEZARLIK ZİYARETLERİ 3.GÜNLER AKRABA ZİYARETLERİ.4.GÜN EVDE DİNLENİYORUZ.CUMA İŞ VAR C.TESİ BANA UYUYOR.BİZİM SÜLALE BİRAZ KALABALIKTA 3 VEYA 4 GÜNDE BUNLARI YAPACAĞIZ KISMETSE