Mondial Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Abi ne zorumuz 900km 2 gün motorun üzerinde zaman geçirez.amaç motorların dayanıklılığını test etmekse eminim sorun çıkmaz ama canımızada okunur.derim ben .zaten artçısız çıkmak şart.bence ilk etapta bir nokta belirleyip oraya varalım.oradaki gezilibilinecek yerleri motorlarla gezelim.yiyelim.içelim denize girelim.hem güzel ve yarulmadan bir hafta sono tatili gibi ve motor gezisi olarak düşünebiliriz.gideceğimiz bu tarz bir yer neresi olursa olsun benim için farketmez ama daha kafadan 900km kasmazmı?

fotoğrafları senin adrese yolladım hocam.

AYBERK HOCAM fotoğrafları senin adrese yolladım hocam.

msn'den yollasan olamazmı.... bana bir şey gelmedi de...

arkadaşlar; dükkanı kapatmak zorundayım...

yarın görüşürüz...

yarın edirnekapıda ilk yardım kursuna gidiyorum... o civarda oturan yada işi olan varsa görüşelim... adres detayları ana sayfada mevcut. ilk yardım başlığı altında...

serkanzat kardeşim...bu gün geçti gibi... yarın hallederiz,ama bana haala mail gelmedi...

hepinize hayırlı geceler; allah'a emanet olun...

Son düzenleme:
Aşk olsun abi gezi yazısına beni eklememişin ya :salut:

amanınnnn........

çılgın'ım kusura bakma...:rendeer: yaşlılık işte...:queen::queen::queen:

bakalım kimler online?

Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
AYBERK, schumi84, matasoy, nihcet

herkese selamlar.........:cat::bounce:

benim pek aram yok balık tutmayla ama sabahları kalabalık oluyo 7 gibi var yani balık heralde :queen:

İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız bugün giremedim malum bayramda Amasya'ya gidicem.Bilet bulamadım yaa akşama kadar buldum sonunda ama oda ek otobüs sorun olurmu die düşünüyorum :S:S

Zatçılar Toplanmış Gene :)

ne zaman görücez bir zat buluşması yollarda şöyle ardı ardına 50 tane zat en başda ayberk hocam konvoy başı olarak :p

yaw hakkatten ayıp size 137 sayfadır sohbet ediyorsunuz hayla bir fun zat severlerin sitesi yok bunun yarısı kadar olan diğer model motorlarda millet bir sürü fun siteleri açıyor :mrgreen:

Konuyu Toplam 9 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
sinanferah05, schumi84, Ç I L G I N, FthGyk, AYBERK, SERKANDİNSEL, safak112, nihcet

bu kadar kişi okuyor muhabbetinize doyum olmuyor valla neyse ii akşamlar ben çıkıyorm.

AÇILIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNN..................BEN GELDİM.....

:queen::queen::queen::queen:

herkese hayırlı akşamlar....

ortam coşmuş bir kere...hey maaşallah!!!!

logaritma; sevgili dostum...

vallahi çok doğru dersin... bir türlü buluşamadık... herkesten bir fikir çıkıyor,ama olmuyor. iyisimi bizler bayramda buluşalım... diyecem;gene olmayacak. yada zat'ları evlerde bırakıp buluşacağız,e oda olmaz... kış geldi,kimi biner kimi binmez... ama ben binerim:)

iyisimi 1 ay önceden karar verelim... herşey net olsun bari...

evet;

fikirlerinizi bekliyorum, lütfen katılımcı olalım:cat:

(malum,dükkandayım...bazen çok yoğunluğum oluyor,size katılamıyorum.özür dilerimi idare edin işte:queen:)

sinanferah05, schumi84, Ç I L G I N, FthGyk, AYBERK, SERKANDİNSEL, safak112, nihcet

bu kadar kişi okuyor muhabbetinize doyum olmuyor valla neyse ii akşamlar ben çıkıyorm.

haydaaaaaaaaaaa......

sen nereye????????:farao::farao::farao::pr::pr::pr:

Son düzenleme:

sinan duuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrr gitme :silent:
türk filmi edasıyla oku cumleyı ama :cyclopsan
dur yaaaaaaa muhabbet edrız

AÇILIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNN..................BEN GELDİM.....

:queen::queen::queen::queen:

herkese hayırlı akşamlar....

ortam coşmuş bir kere...hey maaşallah!!!!

logaritma; sevgili dostum...

vallahi çok doğru dersin... bir türlü buluşamadık... herkesten bir fikir çıkıyor,ama olmuyor. iyisimi bizler bayramda buluşalım... diyecem;gene olmayacak. yada zat'ları evlerde bırakıp buluşacağız,e oda olmaz... kış geldi,kimi biner kimi binmez... ama ben binerim:)

iyisimi 1 ay önceden karar verelim... herşey net olsun bari...

evet;

fikirlerinizi bekliyorum, lütfen katılımcı olalım:cat:

(malum,dükkandayım...bazen çok yoğunluğum oluyor,size katılamıyorum.özür dilerimi idare edin işte:queen:)

bayramın ucuncu gunu besıktasta bulusalım ordan emırgana kahvaltıya ordan sarıyere çay içmeye ordan eeeeeeeeeeeeee gerısıne katılın işte yaw :mrgreen:

Son düzenleme:
tabi tabi gelin emirgan - sarıyere benim motorum yok siz gelin :)

ordan kilyosa denize girmeye :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar