Mondial Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

motorsiklet immo sunu hs alarms getiriyor sitesinden bakabilirsin fiyatını bilmiyorum sanırım 100 en fazla - 150 civarıdır belki dahada ucuzdur ben sadece tahmini fiyat verdim ama şuda var motorsikletin giderse 3-4 milyardan olursun 50-100 için 3-4 milyardan olmamak gerek :)

haklısın....:cat:

İyi akşamlar abi.Ben aranıza henüz katıldım ve çoğu şeyi okudum bi sorum olacaktı ben zat'ı muhterem in yağını değiştireceğimde hangi yağı önerirsiniz?

aramıza hoş geldin; umarım kalıcı ve katılımcı olursun....
soruna gelinceeee.....
castrol power1 4T 15w-40

kullanıyorum...

apogok, sero1981 .....

selamlar............

bu gün katılımı yüksek tutalım mı arkadaşlar?...
epeydir ağız tadıyla yoğun bir şekilde yazışmıyoruz....

hem poroblemlerimize çare arar hemde muhabbet ederiz...

Son düzenleme:
ewet abi yeni geldımm :bounce:

İyi akşamlar abi.Ben aranıza henüz katıldım ve çoğu şeyi okudum bi sorum olacaktı ben zat'ı muhterem in yağını değiştireceğimde hangi yağı önerirsiniz?

apagok aramıza hoş geldın :rendeer:

Son düzenleme:
eee...keyifler ne alemde?
depo işini hallettinmi? motor serviste... 13 gündür motora binmiyorum,çok rahatsız edici birşeymiş...

hoş geldin arkadaşımmm bu arada şun anda hemen bi toplantı taleb ediyorum onaylıyanlar? onaylamayanlar ?
onaylanmıştır :) ne zaman ona karar verelim

ayberk abi depo işini halletim dedıgın gıbı depo 6 lt. :p en yakın zamandaa yenisini taktırıyorum.

abi motorsuzluk da cok kotu birsey. allah kawustursun en yakın zamanda demir atına :queen:

hoş geldin arkadaşımmm bu arada şun anda hemen bi toplantı taleb ediyorum onaylıyanlar? onaylamayanlar ?
onaylanmıştır :) ne zaman ona karar verelim

toplantı talebi onaylanmıştır hadı baslayalımm toplantıya:bounce:

Son düzenleme:
sero;
sen motorun kaçıncı sahibisin?

toplantı konusu........

sero'nun 6lt'lik benzin deposu...

e peki nasıl olduda depoyu değiştirdiler acaba? kaza vs. bişeymi oldu?
aldığın kişi keşke arasydın,durumu anlatsaydın....

aradım zaten abi adamla konuştum zamanında deposu delınmiş bu da baska bır çıkmacıdan almış... yani poblem yok, tabi şimdilik :mrgreen:

aradım zaten abi adamla konuştum zamanında deposu delınmiş bu da baska bır çıkmacıdan almış... yani poblem yok, tabi şimdilik :mrgreen:

esasında bu tip şeyler satılırken,alıcıya söylenmesi gerekir...
neyse en azından ciddi bir problem yok...

diğer üyeler naapıyor?

eee....millet; nerdesiniz?

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar frenlerle ilgili çalışma yapan varmı?
Ne kadar ayarlatsamda bir süre sonra arka fren az tutuyor .Bu olayı nasıl önleyebilirim fikri olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

Cem merhaba sattın mı zat'ı

Alico balatadandır kaliteli olanı tercih et derim dediğin gibi her ayarlamada fren ayarı biraz daha sıkıldığıdan en sonunda ucuna kadar gelir balatan biter tabi bu seferde fren telini kopmasına neden olur daha büyük sorun çıkmadan balatanı kontrol ettir derim.
Saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar