arka amartisör kaldırırdım
herkeze slm lar serkan peki sürüş esnasında herhangıbı bır savurma oluyormu?
saygılarımla
arka amartisör kaldırırdım
herkese selamlar......
biraz ara verdim; kusuruma bakmayın arkadaşlar...
şu son yazıyı okudumda,harbiden 150cc kesmiyor...aslında pert bi motor bulup ama 200-250 cc'lik,motorunu söküp zat'amı taksak? yada takılırmı? daha önce servisime sorduğumda takılır demişti...içimde ukte olmuştur hani....
demo bir zat yapsak hani....aslında zat'lar bence modifiye'ye açık bir motor...biraz parayla süper olur...hem motor olarak,hemde dış görünüm olarak...sadece bilinç'li olarak modifiye edilecek...
hadi bakalım...
hayallerinizi görelim...
önce ben;
ilk önce tüm grenajları FERRARİ kırmızısı yaptırırdım...
(devamı sizde...)
benim zat'da en yüksekte...5 seviyede...gayet güzel gidiyor...
şimdi lastikleride değiştirdim,arkaya ön ebetlarında taktırdım,iyice yükseldi...
daha konforlu bence...tavsiye ederim.
zat'lara füme, BEYAZZZZ renkleri 10 numero olur...kanımca
zaten lastiklerim DUNLOP,xenon yaptıramam çok para,benim ev bile soğuk motor sıcak olmuş neye yarar,havalar soğdu filtreye ihtiyaç kalmadı,elcik beeeelki olabilir ama zor,ışıklı aynalar? bana göre değil....
ne kadar geçimsizim dimi?:queen:
allah beterinden korusun...sen hangi servise götürüyorsun?
abi benım ümraniyede bir arkadasım tamırcılık yapıyo sıkı cocuktur o na goturuyormm
eğer iyiyse sorun yok...sizin motorlarda alarm varmı? taktırmayı düşünüyorum...ama karasızım.
abi walla ben degıstırmeyı düşünüyorum cunku benım moto geregınden fazla yakıyor bır depo ıle 130 km gıdıyorum forumun oncekı sayfalarında 250 km gıdenıı okumuştumtabi bırazda abartı war... çok yakmasının sebeplerınden bırıde benım bıraz sert kullanıyorum makınayı ama bu kadar yakması bana da bıraz fazla gıbı gelıyor...
alarm konusunda da abi en kral alarm 50 mılyon bence hıc düşünme al bıtene en azından aklında acaba sorusu kalmaz saygılarımla
sen 1 depoyla (11 lt+2lt) 130 km yolmu yapıyorsun harbiden??????
yahu ben 1 depoyla 270-280 yaptım.....nasıl olacak bu iş?
abi benım motor 2005 model su ana kadar depo 6lt. fazla almadı yani 20 ytl cıvarında depoyu dolduruyorum :silent: sende yukarıda (11 lt+2lt) yazmıssın ben anlamadım sımdı bu işten birseybenım mı depo kucuk yoksa senın depomu buyuk :silent: