bu sabah garaja indim, son defa mondimi temizledim. üzerine kuruldum, uzattım bacaklarımı yayıla yayıla ve işe geldim.
bu akşam motorumu kardeşimin evine götürüp ona bırakıyorum artık.
2005 yılında bir ay sıra bekleyip almıştım mondi'mi. activa'dan sonra limuzin gibi gelmişti, konforuyla, çekişiyle, stabilitesiyle,detaylarıyla...
3 yıl-10bin km boyunca beni hiç üzmedi, ben de ilgiyi- bakımını eksik etmedim, dere-tepe, şehir içi-şehirdışı gezdim keyifle.
amortisörlü- aydınlatmalı sele altını, artçı tutacağı içindeki el kaymasın diye konmuş kauçuk kaplamayı, yüksek artçı sırtlığını, şık tasarmını unutmayacağım.
uygun fiyata böyle bir makineyi piyasaya süren, yedek parçasını her daim bulunduran, servis ağını her köşebaşına yaygınlaştıran, webden sorulan sorulara 24 saatte cevap veren Uğur- Mondial'e teşekkürler. Sayelerinde diğer markalar da erişilebilir fiyatlara motor satmak zorunda kaldılar ki bu kullanıcıların lehine...
motorun bakımlarını yapan, Mecidiyeköy Ercan ustaya da sonsuz teşekkürler. Kendisi yılların tamircisi olup, motoru dinleyerek derdini anlar, sorun çıkmadan giderir.
bu topic altında deneyimlerini paylaşan tüm arkadaşlarıma da teşekkürler. ZAT'çılar, motorlarınıza iyi bakın, motor güzel motor ve düzgün bakarsanız sizi hiç üzmez, keyfinize keyif katar.
yarın sabahtan itibaren nerdeyse sene başından beri 5000km ye gelen Joyride 'a devam.
hoşçakalın, :rendeer: