merhabalar herkese iyiakşamlar.. ben artçımla dolaşırken sürekli olarak sağ taraftan zincir sesi gibi bir ses geliyor.. artçı indiğinde ses ortadan kalkıyor.. birde artçımla dolaşırken altının sürtmesine nasıl engel olacam.. servise gitmeden sizlere sorayım dedim..teşekkürler..
Hoşgeldin arkadaşım.Hayırlı uğurlu olsun.
merhaba arkadaşlar bendede zat150 var memnunum fakat cooper istiyorum mondial mct250 gibi bişey takasa gelebilirim motorum un bakımları gayet titiz bir şekilde yapıldı ilgilenen olursa 05333543423 arayın görüşelim
eveettt yarın zat 150'ime kavuşuyorum umarım sorunsuz sürüşler yaşarım![]()
selam arkadaslar ben motorumu 2005 in 10 ncu ayında aldım 16000 km yol yaptım herhalde yapmadıgı arıza kalmadı bu ara konjektör sorunu var butun elektrık sistemim ve alarmım yandı marş dinamom calışmıyor ama genelde memnunum bu servise gidişte karburatoru de degiştirmeyi düşünüyorum.siteyi yenı buldum paylasımların yararlı olacagını dusunuyorum. bu parcaların fiyatını bilen arkadaslar varmı veya parcaların fiyat listesine nereden ulasabilirim şimdiden tesekkurler.
tesekkurler gursel resim ekleyeyım siteye yabancıyım resim ekleme nasıl oluyor yardımcı olurmusun.bu arada reflektörlü jant şeridi taktırmayı düşünüyorum geçen gün gördüm bi scooterda harika duruyor.

işte benim zat 'ım bu ara tamir durumları var şeklindende anlaşıldıgı gibi en kısa sürede eski halini alacak bi türlü aldıgım günkü deviri (ya yüksek devirde durdugum yerde frene basıyorum yada düşük devirde gaza basıyorum ) tutturamadım bilmiyorum ustalardan mı kaynaklı bu sorunu cozen arkadaslar varsa cevaplarını bekliyorum
![]()