mondial zat
mrb bende 2 ay önce 2006 model siyah renkte mondail zatı 1500 ytl ye arkadaşımdan taksitle aldım,motosiklet görünüş olarak iyi ve dikkat çekiyor,çekiş balatalarını değiştirmekle başladım ilk işe,yakıtından memnun sayılmam,motosikleti yakıt olarak fazla zorlamadan denedim,bagaja 2 lt pet şişede 95 oktan benzin aldım koydum ve yoldaa kalana kadar devam ettim ve sonunda yolda kaldım,hemen bagajdaki benzini koydum ve kilometreyi sıfırladım,şehir içinde fazla zorlamadan 2 lt benzinle 47 km gittim,aynı emsallaerdeki 150 cc motosikletlere göre 10 ykr fazla yaktı,napalım kasa büyük bende 85 kg,tabi bu denemeyi 3 defa yaptım,yani yolda kalıp tekrar tekrar bagajdan benzini çıkarıp doldurdum genelde 45 km ile 47 km arasında gitti
,benzin bitmesine ramak kala benzin deposu civarından motosikleti durdurunca duyuyosunuz bi vızıltı geldi ve önceleri korktum.yanlız kontağım on durumunda bıraktığınızda o ses geliyo,depoya benzin koyunca ses gidiyo,sonradan anladımki bu ses gayet normalmiş ve servise de bu sesi sordum,benzini çeken pomba benzeri bişey olduğunu söylediler ve raahatladım,seyir halindeyken cep telefonun çaldığını fark edemiyordum bunada kendim hemen çözüm buldum.motosiklet tamircissinden cep telefonunu ışıklı ikaz eden parçayı aldım 13 ytl ye,hemen motosikletin göğsünü açtım,zaten lambanın takılacağı yeri fabrikasyon olarak vardı,tam olarak göğüsteki yeri uzun farın göstergesinin yan tarafına dek geliyo,göğsü komple açtım ve uzun far göstergesinin yan tarafındaki yeri saatçi tornavidasının ucu ile dikkatli şekilde simetrik olarak şablon koyup üstündeki siyah boyayı kazıdım ve altından şeffaf olan tabaka çıktı ve orjinal bi şekide bunuda halletmiş oldum,ikaz veren cihazın elektiriğinide şarj göstergesi panelinden hiç zorlanmadan aldım ve gayet düzgün çalışıyor sizinle azda olsa bilgi ve tecrübelerimi paylaşmak istedim,siteye yeni üye oldum,zamanla sitenin ayrıntılarını öğrenip başka konulardada bilgi alışverişinde bullunacam saygılar.
mrb bende 2 ay önce 2006 model siyah renkte mondail zatı 1500 ytl ye arkadaşımdan taksitle aldım,motosiklet görünüş olarak iyi ve dikkat çekiyor,çekiş balatalarını değiştirmekle başladım ilk işe,yakıtından memnun sayılmam,motosikleti yakıt olarak fazla zorlamadan denedim,bagaja 2 lt pet şişede 95 oktan benzin aldım koydum ve yoldaa kalana kadar devam ettim ve sonunda yolda kaldım,hemen bagajdaki benzini koydum ve kilometreyi sıfırladım,şehir içinde fazla zorlamadan 2 lt benzinle 47 km gittim,aynı emsallaerdeki 150 cc motosikletlere göre 10 ykr fazla yaktı,napalım kasa büyük bende 85 kg,tabi bu denemeyi 3 defa yaptım,yani yolda kalıp tekrar tekrar bagajdan benzini çıkarıp doldurdum genelde 45 km ile 47 km arasında gitti