Herkese merhaba....
Bugun arkadasla atasehire gittik.O onde 125 lik motoruyla bende arkada onu ızlıyordum.arkadasım park halindeki bi arabanın yanından gecti aramızda 10 mt falan var.Aynı aracın yanından gecerken araba kafa cıkartmazmı.
r: Ben kendimi sola atamadım cunku solumda hızlı trafik akıyordu.Neyse frenlere abandım son anda vururken sola yattım neyse bisey olmadan kurtardım.sonra elimi kaldırdım ne yapıyorsun diye.Herif bide haklıymıs gıbı hareket yapmazmı bana.Normalde sakin bir insanımdır ama bu sefer öfkeme yenik düştüm acıkcası.Bu arada beni solumdan gecip gitti.Ama içimdeki öfkeyi dindiremedim.Kırmızı yanan az ilerdeki ışıklarda yakaladım.İlk once cama bir yumruk daha sonrasında motorumu yan ayakalara alarak indim.Artık okadar sinirliydimki gözümün önüne devamlı o carpma sahnesi geliyordu.Adam şaşırdı tabi.sanırım korktu ve gaza asıldı.ben tabi hala sinirimi alamamamın hırsıyla adamın sag arka kapısına tekmeyi asıldım.kapı içeri göçtü tabi.ama şahıs durmadı ve kaçtı.
Bunu niye anlattım;
Arkadaşlar olaydan sonra bir an düşündüm.Ya adamda silah veya yaralıyıcı bir alet olsaydı.Sanırım öfkeme yenik düştüm.Evet bana yapılan hareket yanlıştı ama sanırım benim yaptğım şey daha büyük yanlıştı.Aslında şimdi biraz olsun içim rahatladı.Çünkü bir daha bu tip birşey yapmama kararı aldım.Evet bu tip insanlar herzaman var ve olucak.Ne sağına nede soluna bakıyorlar.Motor kullannan insanları 2. sınıf arac olarak görenlerde var.Neyse konuyu fazla uzatmak istemiyorum.Lütfen dikkat edin ve öfkenize hakim olun arkadaşlar.burası Türkiye ne olucağı belli olmaz.Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Aman Dikkat....
Bugun arkadasla atasehire gittik.O onde 125 lik motoruyla bende arkada onu ızlıyordum.arkadasım park halindeki bi arabanın yanından gecti aramızda 10 mt falan var.Aynı aracın yanından gecerken araba kafa cıkartmazmı.
Bunu niye anlattım;
Arkadaşlar olaydan sonra bir an düşündüm.Ya adamda silah veya yaralıyıcı bir alet olsaydı.Sanırım öfkeme yenik düştüm.Evet bana yapılan hareket yanlıştı ama sanırım benim yaptğım şey daha büyük yanlıştı.Aslında şimdi biraz olsun içim rahatladı.Çünkü bir daha bu tip birşey yapmama kararı aldım.Evet bu tip insanlar herzaman var ve olucak.Ne sağına nede soluna bakıyorlar.Motor kullannan insanları 2. sınıf arac olarak görenlerde var.Neyse konuyu fazla uzatmak istemiyorum.Lütfen dikkat edin ve öfkenize hakim olun arkadaşlar.burası Türkiye ne olucağı belli olmaz.Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Aman Dikkat....