Mondial 150 zat karbrator

ÖNCELİKLE MERHABALAR ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM ARAŞTIRMALARIM SONUCU BENİM Bİ SORUNUM VAR 150 ZAT ALDIM HEDİYE OLARAK MOTOR GÖRÜNÜMÜ DIŞTAN SÜPER BASTIMIDA İİ KAÇIOR 110 BASTIM GEÇEN TIKIR TIKIR GDİO MAKİNA SON ZAMANLARDA GAZ YEMEMEYE BAŞLADI BİZİM USTAYA GÖTÜRDÜM(SERVİS DEĞİL) FİLİTREYİ TEMİZLEDİK OLMADI SON KARBRATOR U TEMİZLEDİK İÇİNE SU KAÇMIŞ ONDAN SONRA MOTOR OLDU KÜHEYLAN:d MOTORUN AKÜYÜ YENİLEDİM O GÜN MOTOR ÇALIŞTI İŞDE ÇALIŞMADI BU AKŞAM GİTTİM USTAYA DEDİ BUJİDENDİR YENİ BUJİ ATTIK YOK GENE KARBRATORT PİSLENMÖİŞDİR DEDİ BU NE KADAR DOĞRU ARKADAŞLAR VE BU KARBRATOR TEMİZLİĞİ İÇİN NELER YAPMALIYIZ NASIL KORUMALIYIZ:salut::salut: BİLEN VARSA SÖYLERSE ÇOK İYİ OLUR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

az bişey anladım, zor oldu ama.Şunu söyleyebilirim ya ustan düzlüyor ne Allah c.c verdiyse, ya çin, çan, çon kurbanı oluyosun yavaş yavaş benim eliteden çektiğim gibi.

Yakıt filtresini çıkar yenisini tak.Motorun gaz yemesi normal motor gitmiyorsa kayıştan varyötörden olabilir.Karburatörü çok kurcalatma.Birde motor kaç bin kmde rodajı nasıl geçti.:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar