olay hyosung GT 250 cometin son hızı sularına gitmekte.:cherry::queen::queen:
bu sefer haklıyım ama...o motorlar çöpe atsan olmaz satsan satılmaz cinsi artık...
olay hyosung GT 250 cometin son hızı sularına gitmekte.:cherry::queen::queen:
bılmezmıyım :mrgreen::mrgreen: alem adam valla yaa kök sökturdu ınnova dıye dıye. ama vardır bır bıldıgı tecrube konusuyo:mrgreen:
abicim benim motor çinlinin hası hemide 125 lik corvus gibi 250 lik deil:mrgreen:
mondinin başka markalısı gibi bişe. yalnız o kadar düşmeye beni bırakmadı. belkide ben onu bırakmadım :wiinkk::queen:
bu sefer haklıyım ama...o motorlar çöpe atsan olmaz satsan satılmaz cinsi artık...![]()
,Arkadaşlar inanılmaz keyifle beni bilgilendirdiniz ne kadar teşekkür etsem az...Anladıgım şu oldu alayım ben 2500 e bir tane ZAT ikinci el , olmadı satarız 2000 YTL ye 1 senede motor ogrenmiş olurum , tipi de sempatik, ya arabanın masraflarına gore bunlar daha komik gelecektir o nedenle servisi falan da yaygın gibi, son sahibi de olmam bu motorun... Alayım resimlerini gonderecem siz degerli dostlarıma...
İyi Geceler![]()
innovam oldu...ybrm oldu...tecrübe dediğin mal sahabı olaraktan konuşuyoz canımcım...:bounce:
heheh...sanada geçmiş olsun...zor ...artık Kilyosta ormanda bi yerde kalırsan ben çıkarım karşına...
![]()
bılmezmıyım :mrgreen::mrgreen: alem adam valla yaa kök sökturdu ınnova dıye dıye. ama vardır bır bıldıgı tecrube konusuyo:mrgreen:
agılıty efsane motordur dostum...hatırlatmama gerek yok herhalde...senin Doradodan 10 kat iyidir o kıçıkırık agılıty...almışın teypli motoru...bilmeyene hava atıyon işte...verdiğin parada servet...dyln 150 alsan şimdi bana dua ederdin...![]()
innovam oldu...ybrm oldu...tecrübe dediğin mal sahabı olaraktan konuşuyoz canımcım...:bounce:
heheh...sanada geçmiş olsun...zor ...artık Kilyosta ormanda bi yerde kalırsan ben çıkarım karşına...
![]()
:king:::blusssh:
ne oluyor burda, bayadır girememiştim, bi geldim topice bak...
Len ne tecrübesi...Anca çeneye konuşur o...Dilini bağlasan ....yla konuşur.....:queen::queen::queen:Bindiği motor moblet innova aha şimdide cbf.....
O senin teypli motorun agiliti mi ne o he ondan daha güzel...İtiraf et...Uzanamadığın kediye satanist deme şimcik....r:
İşte motor tecrübesi bu kadar zaten.....Haaa bundan öncesine inecek olursak moblet pejo falan....:queen::queen::queen
Ayu olarak mı Çıkıcan karşısına.....:queen::queen::queen::queen:
fürek klıklı torunum benim beni çıldırtma yazarım şimdi bir ilan 1500 e satılık cruiser diye satılıyomu satılmıyomu gorursun çelik150 ler bile 1750 ye peynir ekmek gibi kapışılıyo benimkine 1500 havada verirler ama satmıyacağım şu an için
,Arkadaşlar inanılmaz keyifle beni bilgilendirdiniz ne kadar teşekkür etsem az...Anladıgım şu oldu alayım ben 2500 e bir tane ZAT ikinci el , olmadı satarız 2000 YTL ye 1 senede motor ogrenmiş olurum , tipi de sempatik, ya arabanın masraflarına gore bunlar daha komik gelecektir o nedenle servisi falan da yaygın gibi, son sahibi de olmam bu motorun... Alayım resimlerini gonderecem siz degerli dostlarıma...
İyi Geceler![]()
metehan abi saldırımı var:silent: yettim abiii:cherry::queen: dur topiide getirelim gene cbf 150 ye b..k atılıyor:bounce:
Len ne tecrübesi...Anca çeneye konuşur o...Dilini bağlasan ....yla konuşur.....:queen::queen::queen:Bindiği motor moblet innova aha şimdide cbf.....
senin mze binerken biz jawaya biniyorduk Hüsam efendi...senin yolda gördüğün motora benim binmişliğim vardır...:bounce:
O senin teypli motorun agiliti mi ne o he ondan daha güzel...İtiraf et...Uzanamadığın kediye satanist deme şimcik....r:
Doradoya makine diyosan alnını karışlarım senin...bakalit yığını...ilk zamanlar dikkatmi çekti...ama yanıldım...ale:
İşte motor tecrübesi bu kadar zaten.....Haaa bundan öncesine inecek olursak moblet pejo falan....:queen::queen::queen
mobiletle gurur duyarım ben efendiiii...:farao:
Ayu olarak mı Çıkıcan karşısına.....:queen::queen::queen::queen:
efet...Ormanda senide yakalarsam kündeyi atarım beline...:queen:
6 ayda kaç km yaptığına bağlı.
edit:
İlk motoru olacak ve ben ilk motorumu Çinli seçtiğim için keyfini alamadım. Servislere gitmekten. Parası olmasa Çinli alabilir ki bende para yoktu o zaman, fakat 3500 gibi bir rakam ayrılabiliyorsa "ucuz" alet almanın gereği nedir?
6 ayda kaç km yaptığına bağlı.
edit:
İlk motoru olacak ve ben ilk motorumu Çinli seçtiğim için keyfini alamadım. Servislere gitmekten. Parası olmasa Çinli alabilir ki bende para yoktu o zaman, fakat 3500 gibi bir rakam ayrılabiliyorsa "ucuz" alet almanın gereği nedir?
hay ağzına sağlık...3500 e az para diyenler utansın...biz deyince çin düşmanı oluyoruz sen motoru almış stresini çekmişsin...allahaşkına tekrar sorarım...3500 gayme azmı...ale:cbf 150 nin 3650...ybrnin 3300 olduğu bir zamanda...off offff....bizim millet hesabı kitabi bilmeden yine başını ağrıtacak...
Az para diil tabi.....3500 ün üzerine çık madem...Cbf alana kadar 2. el 500 lük makina alaydın sen...Akıl vermeyi biliyon....Adam zor topluyor o kadar parayı...Olmayınca olmuyor...Mecburiyetten alıyor zaten...Olsa R6 alır...Burda sana fikir danışmaz....
Herşeyi bilen Fürek....![]()