Mondial 150 ZAT ALARM SORUNU BİR EL ATIN...

Öncelikle iyi günler forum sakinleri mondial 150 zat ım var (2007) gecenlerde ufak 125 lik scooter lerde alarm gördüm heves ettim taktırıyım dedim aldım alarmı gittim dostumun yanına Usta motoru söktü dedi buna herseyi yaparım marşta basar ama calıstırmaz kontakla ilgili iki kablo eksik şimdi gelde kudurma!!!!!! adamlar o kadar yapmıs 2 kablo takmamış gelde bunlara küfür etme!!! şimdi o çalıştırmayı nasıl yapacam bilen arkadaslar telefon numralarını özelden yada buradan yazarsa sevinirim yada anlatırsa bende ustaya okutturacam inş yaparız şimdi bişey değil memlekette 150zat bi bende var ee tiplide motor birazda modifiye ayakları var 1 o alarm eksik zamanınızı ayırdığınız için teşşekürler

O usta halt etmiş..!!
Bende 150 zat kullanırken alarm taktırmıştım..Gayette uzaktan kumandayla marş alıyordu..Sen ustanı değiştir bence..

Oto elektirikçisine taktırmanı tavsiye ederim. Motorcular elektirik işinden anlamıyor. Ezbere bilinçsiz yapıyorlar. Ben bunu havalı korna takdırma işinde anladım.

150 re motoruma almıştım saten motorda hazır soket vardı taktım ama marşa basıyordu çalışmıyordu

Yan ayaklık açıkken çalışmaz elbette..Orta ayaktayken alır motor..

O usta halt etmiş..!!
Bende 150 zat kullanırken alarm taktırmıştım..Gayette uzaktan kumandayla marş alıyordu..Sen ustanı değiştir bence..

ama bakınca gercekten soket yerinde 4 çıkış olması lazımken 2 çıkış var ayrıca ustam hem ailede dostum hemde kendini duyurmus birisi

ama bakınca gercekten soket yerinde 4 çıkış olması lazımken 2 çıkış var ayrıca ustam hem ailede dostum hemde kendini duyurmus birisi

İsterse kardeşin olsun ne fark eder? Neticede benim zat'ımda uzaktan kumandayla çalıştırma opsiyonum vardı..
Kablolarda sonradan oynama yapılmışsa bilemem onu..

işde bunda yok fabrikayı aradım ustabası dedi ustan sağlam ustaysa yapar soket yok falan bende bişey analmadım

işde bunda yok fabrikayı aradım ustabası dedi ustan sağlam ustaysa yapar soket yok falan bende bişey analmadım

Soket yok zaten..
Onu bende biliyorum ama bir şekilde yapıyor ustalar onu da biliyorum..Seninki becerememiş bunu anladığım kadarı ile..Yani ilk önerimi yineliyorum..
Başka bir ustaya git..

Memlekette başka usta yok :) Acaba siz sizin alarmı bağlayan ustanın telefonunu verebilirmisinz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar