Yolda giderken stop lambasinin cami dusmus nerden bulabilirim heryerde full stop satiliyo bana sadece cami lazim uyumlu oldugu baska bi model varsa oda olur
Son düzenleme:
Merhaba Balcı mobilyadan almış olduğum 200 km de ki motorumun ön tekerleği 2.kez siboptan yarıldı.Satıcıyı aradım.Yarın Fabrika ile görüşüceklerini söylediler.İlk aldığımda 15 km gittim ön iç lastik yarıldı yolda kadlım.Aldırlar götürdüler.(1 gün boyunca telefonda aramadığım yer kalmadı almaları için)sonrasında tekrar iç lastiği değiştirip geri getirdiler üzerinde 185 km daha bindim.Cuma günü gene aynı şekilde yolda kaldım.Şimdi 2. defa servis görmüş olucak.Ayrıca sinyallerin içi yağmurdan sonra buğ oldu.Sizinkilere aynı şekil buğ yapıyormu bunun olmamamsı gerekmezmi sizce ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:14 ----------
Birde iade etmek için nasıl bir yol izlemeliyim.Gene işi yokuşa sürerlerse daha 1 ay olmadı motoru alalı vakit geçmeden iadesini isticem.
Beyler bugün servise gittim arka fren balata değişimi yaptırdım, yağ değişimi falan şimdi işin civcivli tarafı geliyo dedim ki fren hidrolik sıvısını da değişelim mi usta aynen şunu dedi 200.000 km den önce değişmez
0_o
merhabalar
bende 2. motor olarak mondial dusunuyorum. arada bir daga topraga cıkarım sehir icinde kullanırım diye dusunuyorum ancak motorun markasından dolayı suphelerim var kullanan arkadaslar son yorumlarını paylasırsa sevinirim.
Beyler bugün servise gittim arka fren balata değişimi yaptırdım, yağ değişimi falan şimdi işin civcivli tarafı geliyo dedim ki fren hidrolik sıvısını da değişelim mi usta aynen şunu dedi 200.000 km den önce değişmez
0_o
Valla buji yani sonuçta en kralı atıyorum bide kazık atacak olsa 50 lira hani abartarak söylüyorum yani varsa servisde ver parasını taksınlar ustalara kalsa işimiz var nasıl ustalar anlamıyorum daha önce benim lastiklere bakıp oo bunların havası tam iyi iyi hadi aslanım tadında ustalar da gördüm bakmak yalnız baya baktı yani adamın gözünüde ölçüm cihazı var neyse işte öyle yani.Sana yine fren hidroliği gibi çok geç değişen bişeyden bahsetmişler, Ben ısrarla sormama rağmen 7.5bin km de bujilerimi hala değiştirtemedim.
Sizce bujilerim değişmeli mi ? yoksa ustalar mı haklı ? şu an 8binde motorum
Herkese iyi akşamlar mondial xtreme max egzoz tavsıyesi alabilirmiyim 250 tl bütçem var şimdiden teşekkürler
Ben 150 liraya markası olmayan bir egzoz aldım sahibinden'den...