motor ikinci el mi sıfır mı?
2015 model ama 3. sahibiyim hallettim k.bakmayın benzin bitmiş ama gene bir problem yok demek değil bu çok benzin yiyor
motor ikinci el mi sıfır mı?
2015 model ama 3. sahibiyim hallettim k.bakmayın benzin bitmiş ama gene bir problem yok demek değil bu çok benzin yiyor
sanırım benim alet insan gibi yakmıyor, alalı 1 hafta falan oldu 2-3 kere yolda bıraktı hiç benzinden şüphelenmediğim için, dün depoyu fulledim 40km yaptım nerdeyse yarıya inmiş depo, yedek üstte sanırım ben alta aldım kaç km gitmesi gerekiyor en az?
beyler motoru sevmeye baþladým
yalnýz sabahlarý belli bir süre marþ basýyor ama motor çalýþmýyor bu sorunu yaþayan var mý aranýzda
---------- Mesajlar birleþtirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamaný 09:13 ----------
beyler bir kaç sorum var mümkünse
1 bu motorun aynalarý hoþuma gitmedi nereden bulabilirim
2 arkayada taþýma çantasý lazým nasýl yapabilirim
3 sabahlarý buji marþ basmýyor deðiþtircem galiba
---------- Mesajlar birleþtirildi - 17:19 ---------- bir önceki mesaj zamaný 16:07 ----------
ben motoru pazar günü 4 de aldým ve o günden beri 85km kullandým
motorcuya getirdim buji deðiþimi için motorcu bunda yað yok dedi nasýl olur dedim servis elemanlarý koymamýþ dedi
bende hemen koydum
Ýnþallah 85km yaðsýz bir þekilde gittiðim için sorun olmaz
sanýrým benim alet insan gibi yakmýyor, alalý 1 hafta falan oldu 2-3 kere yolda býraktý hiç benzinden þüphelenmediðim için, dün depoyu fulledim 40km yaptým nerdeyse yarýya inmiþ depo, yedek üstte sanýrým ben alta aldým kaç km gitmesi gerekiyor en az?
Hava filtresini ve bujiyi kontrol edin gerekli ise yenileyin
Birde iyi bir ustaya karburatoru ayarlatin