servis kağıdı?servis kagitlari duruyorsa kasade yoksa sorun degil
aslinda bilg, sistemlerine kayitli zaten aklinda kalacagina yolun dusunce imzalat olsun bitsin
km olayida onemli degil, kafana takma
ben sadece ilk bakima gidip sonrasini bosverdigimden garantiyle hic isim olmadi
Kesinlikle maxı seç. Açtığım konudada dediğim gibi son 4-5 fgundur full duşuyorum motoru debiriyorum yine çalışıyor![]()
Ben yeni hatýrladým. Bu son duþuþlerimden önce tekerle oynamýþtýk yanlýþ deðilsem on 29 arkaya 31 hava basmýþtýk normalde kaç olmasý lazým ? Ayak bileðimi incittim son duþuþte. Dizlik olmasa baya zarar gorursun sanýrým.
s.a abiler sizlere motorla ilgili birşeyler sormak istiyorumilk önce artı ve eksi yönleri nelerdir birde bu motor karbüratörlümü yoksa enjeksiyonlumu kronık sorunları varmı simdiden teşekkür ederim
![]()
Foruma bir göz attım da bu motordan pek şikayet yok sanırım.
Boyum posum pek yetmiyor bu tip motorlar için, alçaltabilir imkanı var mı? Alçalırsa mekanik olsun vize alma filan olsun sıkıntı yaşar mıyım?
İzmit'te 70 liraya orijinal ibareli arka çanta demiri buldum resimlerini falan yolladılar gayet şık görünüyor birde siyah alüminyum çanta bulursam zevkime göre süper olacakşubatta yollara düşerim yine.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------
Birde arkadaşlar bu Türkiye turing'in düzenlediği seminere gidecek olan var mı? katılacak maxci varsa haberleşelim görüşelim bir takım sosyal hareketler yapalım![]()