Mondial Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bugün motoru söktüğümüzde sorunun eksantrik taşlamasından olduğunu gördük. Kam tam ayarlanmamıştı yani motosiklet aldığı benzinin yarısını kusuyor tam yakamadan atıyordu. Tekrardan eksantrik üzerinde işlem yapılacak. Bu sefer litrede 25-30 km garantisi veriyor usta. (Modifiyeyi yapan ustadan farklı bir usta) Karbüratörde sorun yokmuş tahmin ettiğim gibi.
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim Cenkito. Biraz yol yaptıktan sonra sonucu sizinle tekrar buradan paylaşacağım. Saygılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------

Bu arada bir iki foto ile biraz renk katmak isterim. Geçtiğimiz 1 yıl boyunca pek uslu durmadım. :) Tarsus / Adana / Mersin civarında bulunan arkadaşları Tarsus'un güzellikleriyle tanıştırmak için bekliyorum.

[url]http://i.hizliresim.com/X2nj8D.jpg[/url]

[url]http://i.hizliresim.com/bQOaZj.jpg[/url]

[url]http://i.hizliresim.com/d46aln.jpg[/url]

[url]http://i.hizliresim.com/5pA3Ed.jpg[/url]

Resimler şaane. Kazasız belasız keyifli günler dilerim :)

merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum İstanbul/Gazi Osman Paşa 'dayım demirutkunun motorunu alan yakın arkadaşı benim :D .. bu civarlarda varsa bulusan takılan haberleşmek isterim .. herkeze keyifli sürüşler dikkat edin kendinize :) ..

merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum İstanbul/Gazi Osman Paşa 'dayım demirutkunun motorunu alan yakın arkadaşı benim :D .. bu civarlarda varsa bulusan takılan haberleşmek isterim .. herkeze keyifli sürüşler dikkat edin kendinize :) ..

Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız güle güle binmeyi nasip etsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:14 ----------

SAVA MC24
http://xtrememaxsevdalilari.blogspot.ch/2014_06_01_archive.html

amin abi hepimize .. cok tesekkürler :)
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın:)
Mc24 dolu ve yağmur performansı gerçekten çok iyiymiş Burdur'a gelirken 3 kere dolu 3 kere yağmur yedim viraj ve fren gayet iyi birde hani motor çok ısınıyor diyorsunuz ya abiler vallahi o sıcak motoru alıp koynuma sokasım geldi dolu ve yağmuru yazlık elbiselerle yerken :/

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:51 ----------

Cenkito fethiyedemisin hala burdurdan ineyim diyorum yanına yine :)

avciahmet hayırlı ugurlu olsun :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------

çok güzel her geçen gün max kullanıcısı artıyor sanırım :) yaklaşık 1 saat önce izmir/menderes girişi göbekte simsiyah bir max gördüm ya jelatinlerini sökmüş yada folyo çekmiş, hakikaten hoşuma gitti acaba bu işe girişsemmi zormudur :silent:

herkeze teşekkürler yanlız bi sıkntım var istanbul avrupa yakasnda mc24 satan yer bulamıyorum bilgisi olan varmı ?

herkeze teşekkürler yanlız bi sıkntım var istanbul avrupa yakasnda mc24 satan yer bulamıyorum bilgisi olan varmı ?
Sava yı domino diye bir şirket getiriyor ve direk bağlantı kurarsan hiç sallamıyorlar bende çok aradım en son artık Lastikdeposu.com diye bir site var barış bey baya ilgili ben 318 lira ücret ödedim taktım sonuç çok güzel isterseniz siz de oradan sipariş verin.

[/COLOR]çok güzel her geçen gün max kullanıcısı artıyor sanırım :) yaklaşık 1 saat önce izmir/menderes girişi göbekte simsiyah bir max gördüm ya jelatinlerini sökmüş yada folyo çekmiş, hakikaten hoşuma gitti acaba bu işe girişsemmi zormudur :silent:
Bende 2 gün Önce Maltepe İlk Max ı gördüm. Maltepe Merkezde petshopların olduğu sokakdaydı. Arkasına 10 KG luk kedi yada köpek mamasını bağladı gitti yakından ilk kez gördüm yanımda annemde vardı nasıl biniceksin sen o motora dedi :mrgreen:

Sava yı domino diye bir şirket getiriyor ve direk bağlantı kurarsan hiç sallamıyorlar bende çok aradım en son artık Lastikdeposu.com diye bir site var barış bey baya ilgili ben 318 lira ücret ödedim taktım sonuç çok güzel isterseniz siz de oradan sipariş verin.

hocam cok cok teşekkür ederim verdiğiniz sitede buldum toplam 319 tl tutuyo ..

selam arkadaşlar bende aranıza katıldım ikinci motorumu aldım :) buda sizlerin yorumlarını okuyarak gaza gelerek aldığım xtreme max oldu :) 2013 model 8 binde daha toy delikanlıyı yağmur çamur vurucam bakalım :) tabi biraz estetik dokunuşlarda düşünüyorum.motor fabrikadan çıktığı gibi her yeri orjinal :(

selam arkadaşlar bende aranıza katıldım ikinci motorumu aldım :) buda sizlerin yorumlarını okuyarak gaza gelerek aldığım xtreme max oldu :) 2013 model 8 binde daha toy delikanlıyı yağmur çamur vurucam bakalım :) tabi biraz estetik dokunuşlarda düşünüyorum.motor fabrikadan çıktığı gibi her yeri orjinal :(

,Hayırlı olsun. Allah güle güle kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

Hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah

2. max mugla toplantısını yine arkadasım dalangıç la yaptık.

ilki bodrum da iken ikincisi fethiyede oldu.

bir kac resim benden bir kac tanede onun telefonda var,

ben yukluyorum o da yukler yakında .

nGYyE5.jpg

voYyZm.jpg

1nj7NY.jpg

LodGQa.jpg

rdYyEV.jpg

1 max 2 max cı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar