Merhaba arkadaşlar, üstatlar. Adım Mustafa Tufan, 22 yaşındayım, İzmir'deyim, kışın ise üniversite nedeniyle Elazığ'dayım. Uzun süredir, hatta doğduğumdan beri dağ bisikleti kullanıcısıyım. Artık motora geçmek gerek diye düşündüm ve bisikletimi sattım. Bu motorun tipi gerçekten çok güzel, bana çok sıcak geldi ama problem boyum. Saçsız, ayakkabısız boyum 170-171. İç bacak boyum da tam ölçemedim ama 73-75 arası bir değer. Forumun ilk 20-30 sayfasını okudum, son bir iki sayfasını da okudum. Net bir cevap arıyorum, gidip bayiiye deneyebilirim ancak trafikte hali hazırda kullanan bana benzer bir kullanıcıdan gelen cevap çok daha iyi olur. İlk motorsikletim olucak. Sadece motorsiklete ayırdığım 4000 lira var, 1000 lira da geri kalan ekipmanlara ayırdım. Daha iyi cross alternatiflere açığım ancak bu motoru gerçekten beğendim. Son bir sorum da bu motorsikletle uzun yol yapılır mı, Elazığ - İzmir gibi, 1300 - 1400 km arası, tek gün değil tabi, belki 2 belki 3 günde. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.