Eyvallah saol, DArısı tüm arkadaşların başına;
Tekeri takınca sağdan soldan 1 cm boşluk kaldı. Sanki deyecek gibi.
Valla o bende oluyor bazen. Aşırı yavaşlayıp 2. vites ile kalkmaya kalkarsam tak diye vuruyor. Zincir bolda olabilir sende. Bu konuda bir fikrim malesef yok.
Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi kırmızı yer daha dik sağdan gitmek varken soldan giderim dedim. En fazla ağaca çarparım. Sonra motor rahat çıkar düşüncesi ile 2. vitesde rampaya daldım.
Ön teker tam düze geldi. Gazı verdim. Motor öhö öhö yapmaya başladı. Hemen 1. vitese taktım ama artık çok geçti. Motor hızlı bir şekilde geri geri kaymaya başladı. Bende kendimi aşağıya attım. Koskoca ormanda kocaman taş sanki bugüne kadar beni bekledi. Sen o kadar toprak, ağaç, yeşillik varken. Git kalçayı o taşın ucuna çarp, Abi full korumada olsa göt açıkta. Bugün tatlı bir acısı var. Allahtan kuyruk sokumuna denk gelmedi. Bi Göt açıkta ona da çözüm bulmam lazım. Sonra benden gaza gelen arkadaşımda serdivanda düşüşe geçti. Ama ikincide tepeyi çıktı. Onda hiç koruma yoktu. Motor yan yattı kaldı. Kendi sürüklendi aşağıya doğru

, Oda bodyarmor alacak
ATV Tırt çıktı, yarı yolda kaldı. Bende niyetlendim ama çanak yaram taze olunca yemedi
Bugün gidip ön tekeri ve arka çanta sehpasını değiştireceğim. Kaza yaptığımda arkada çanta vardı. Boştu gereksiz yere yanımda getirdim. Koptu gitti.
Yeni altlık lazım. iki noktadan kırıldı. Çantada sadece çizik var.