Bende hep uzak yerlere gittiğim için düşüpte motoru orda arızalı olarak bırakmak istemiyorum.
Hatta motorun yanına gidiş sebebim arkadaşım tekeri patlamış. Benim motorun çakmaklığından yararlanarak komprosör ile onun tekeri şişirdik.
Sonra akü biraz şarj etsin diye tur atayım. Hemde ağaç gölge bir yere park edeyim istedim. Günün adamı oldum. Oanı ölümsüzleştirmek isterdim. En az 10 sene hava atardım
Bu arada benim motorun 2.000 km bakımını kaçırmıştım. Festival gezisi ve turlardan sonra 3.500 km olmuştu.
Servis 2.000 de neden gelmedin diye fırça attı

, Motordan 250 gr yağ çıktı.

r: Hemen 1 LT yağ koyduk. Voger 10-40w
Bu yağdan ne zaman koysak motorun performansı önce düşüyor sonra tekrar yükseliyor. Eksildikçe motor kendine geliyor galiba :queen:
castrol koymaya niyetim vardı. artık 6.000 km de koyarız. Servis ücreti : 50 TL bayıldık.
Yapılanlar : Yağ değişimi, hava filtresi temizliği, zincir temizliği, sağ sol vidaların kontrolü, debriyaj ayarı, Balata kontrolü, Ön ve arka teker hava kontrolü ve şişirilmesi
6.000 ve sonrasını artık kendim yapmak istiyorum ama garanti dışı olmasın diye de çekiniyorum. :silent: