1. ayna sorun olarak kabul edilmemeli.
2. o koku gitmez. Benzini çok doldurursan çalkalandıkça tahliyeden akar.
3. Rüzgar her motoru sarsar.
4.Crosta gösterge olması bir lükstür. Benzin musluğunda yedek depo seçeneği varsa en iyisi odur. Arazide gösterge ayar tutmaz. Bir full görürsün bir boş. Hiçbir zaman emin olamazsın.
5. 90 km 150 cc rodajdaki bir cross için heleki çin malı için gayet fazla.
slm arkadaslar bende MONDIAL CROSS X-TREME MAX almayı dusunuyorum fakat tedirgin oldugum nokta sele yüksekliği benim boyum 1.70 acaba camurlu yolda veya trafikte işıklarda dur kalklarda sıkıntı yasarmıyım ve arkaya 2 kişiyı alınca problem oluyormu. sorularıma cevap verirseniz sevinirim.
Sayın Cenkito arka amortisörün ayarı varmı, bakabilirmisiniz
selam arkadaşlar bu depodan benzin akıtması kötü bir olay gerçekten başkasında varmı aynı problem
bu motor 2. ele düşsede alsam sıfır bence pahalı malum kross motor benimde hoşuma gidiyor boy 1.82 olunca üzerinde emanet gibi durmam:cherry:
Sayın Centiko fuarda bu motosikletin üstüne çıktığımda parmak uçlarım rahat yere değiyordu, bayide denediğim zaman aynı yükseklikte değildi, bu yüzden sordum boyum 1,69, çok sorun olursa eski yöntem ön furşlardan iki santim alçaltılır, marka motosikletlerin kahrını çekmektense alınabilecek bir şeçenek
slm centiko asıl öğrenmek istediğim boyum 1.70 ayaklarım motorun üzerindeyken yere değermi dur kalklarda veya çamurlu yollarda problem olurmu bana motorun yüksekliği. Bu konuda bilgilendirirsen beni sevinirim. Motoru yakından gördüm ama üzerine binmek nasip olmadı henüz bu hafta sonu inşanlah alacağım.Beni bu konularda bilgilendirirsen memnun olurum. Motorun yüksekliği benim boyumdakilere uygunmu artıları eksileri nedir?
Slm arkadaslar ben Bugun mondial merkezi aradim depodan Benzin akmasini sordum Warmi boyle bir Sıkınti diye simdiye kadar boyle bir sey duymDiklarini solediler acaba bu forumdaki arkadasimizami denk geldii Baska kimde war acaba Ayni problem