Mondial Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arazıde kullanıcam ben ama arazi derken hoplayıp zıplamıcam elbette toprak duz yolda köyde kullanmayı düşünüyorum titreşim olmaması beni sevindirdi gerçekten çünkü çin mallaraında oluyor titreşim genelde birede motoran var aklımda ama bu daha hoş geldi bana senın kac km oldu motorun dostum

boyum 179cm ayağımın yarısı ile rölantide durabildim. 260km yol yaptım bugün.sürat olarak 80 kmh kadar gelebildim ama sarsmadı şuan düşünüpde ne kötüydü desem sadece benzin kokusu:D hocam sen hiç düşünme erken git ve motorunu al akşamada götür:) bugün adana kuba motora uğradım. sahipleri adana cumok üyeleri prof crossçular. merak edip baktılar bunu mondial nasıl yapmış kesin alıntıdır dediler. kendiler kuba satıyor ama motorları honda:D

Son düzenleme:
ohh beeee rahatladım valla tamamdır dostum alıcam ınsallah yarın bırde enduromuz olsun scooter dan sonra

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------

sende daha önce ne vardı

tcs

arazıde kullanıcam ben ama arazi derken hoplayıp zıplamıcam elbette toprak duz yolda köyde kullanmayı düşünüyorum titreşim olmaması beni sevindirdi gerçekten çünkü çin mallaraında oluyor titreşim genelde birede motoran var aklımda ama bu daha hoş geldi bana senın kac km oldu motorun dostum
Benim km 60 oldu arazi derken kastım hoplamak zıplamak tabi . Titreşime bende inanamadım ama yok gerçekten benzin göstergesi yok olsa iyi olacakmış ,bide en büyük korkum motor u soğukta çalıştırmaktı ama jikleyi açıp çalıştırıyorum tak diye alıyo sorun yok onda da

her şey iyi gibi şimdilik inşallah hayırlısı olur bende bunu geçiş motoru olarak kullanmak ıstıyrum 2 yıl kullandıktan sonra buyuk enduro dusunuyorum ınsallah

Merhaba bende mondial x-treme cross max i almayı düsünüyorum. Motor hakkinda düsünceleriniz neler parasina göre iyimi. amortisörleri nasıl ve rampada zorlanıyormu?

Alicam Kismetse bugünlerde hala çekincelerim var marka konusunda ama fazla düşünmemek lazım bence demi ne kadar ekmek o kdad köfte

İyi aksamlar x treme max kullanıcıları, aynalardan arka görüş sıkıntılı bence, kör nokta olayı fazla.
aynaları degişip aşmaya calısacam bu sorunu.
sizin fark ettiğiniz negatif yönler var mı ??

Yurtdışında UM Markasıyla satılmakta. UM çinli bir marka. Bu motor İspanyaya da ihraç ediliyor. Ayrıca Kanuninin getirmiş olduğu Phantom da bu firma tarafından üretilmekte. Google da aratırsanız herhangi bir soruna rastlamıyorsunuz.

f_236404529-4283808653.jpeg

f_236404529-2241194221.jpeg

f_236404529-3258290749.jpeg

f_236404529-1299539869.jpeg

f_236404529-1880444461.jpeg

http://www.youtube.com/watch?v=vQn7IGXbNyw

http://www.youtube.com/watch?v=8ZKkVJwY2qs

Son düzenleme:

tcs

egsoz a bi ayar düşünüyorum ama yeni egsoz mu alsam açtırsam mı acaba ne dersiniz? Sesin daha tok ve kalın çıkmasını istîyorum .

Birde benzin depo kapagı tam kapanmıyor, arkadasların belirttiği benzin kokusu yanında depoyu agzına kadar doldurunca ağızdan yakıt sızdırıyor ta ki belli seviyeye inene kadar

arkadaşlar artık iyice alıştım motora alacaklar için şimdi bence eksi olan yanlarını yazıyorum
1- aynalarda trafiği takip etmek çok zor sanırım değiştirmek lazım
2- benzin kokusu 300 km oldu hala geçmiyor ve yakıt deposunu tamamen doldurunca dışarı taşıyor ki çok sinir oldum bu olaya
3- 70 80kmh giderken rüzgar sarsıyor bence uzun yol için dezavantaj
4- hız göstergesinden başka ibare yok. yakıt deposu göstergesi olmaması en kötüsü ama prof.lar crosslarda zaten olmaz diyorlar.
5- rodajdan olabilme ihtimali çok yüksek 90 ı geçemedim daha :)
benim değerlendirmelerim bunlar alacak arkadaşlara önbilgi olabilir sanırım

1. ayna sorun olarak kabul edilmemeli.
2. o koku gitmez. Benzini çok doldurursan çalkalandıkça tahliyeden akar.
3. Rüzgar her motoru sarsar.
4.Crosta gösterge olması bir lükstür. Benzin musluğunda yedek depo seçeneği varsa en iyisi odur. Arazide gösterge ayar tutmaz. Bir full görürsün bir boş. Hiçbir zaman emin olamazsın.
5. 90 km 150 cc rodajdaki bir cross için heleki çin malı için gayet fazla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar