hadi hayırlısı olsun. fotoğraf koyarsın artık bekleriz.
Kardeş ciddi misin? Fuardan sonra gelecek diye biliyodum bayilere bayiden öyle demişlerdi bana .Arkadaslar sonunda bende aranıza yeni motorumla katıldım. pazartesi insallah teslim alacam
CROSS X-TREME MAX 150 :cherry:
hadi hayırlısı olsun. fotoğraf koyarsın artık bekleriz.
Kardeş ciddi misin? Fuardan sonra gelecek diye biliyodum bayilere bayiden öyle demişlerdi bana .
Kopya falan değil, en azından verdiğiniz linkteki motordan kopya değil, um motor da mondial gibi bir çinli üreticiden alıp üzerine markasını bastırıyor. Sattığı modeller düpedüz çinli.Bu motorda kopyaymıs ama olsun ben motorumdan gayet memnunum
http://umglobal.com/es/index.php/double_purpose/dsr#.T06jFHlUQoE
Kopya falan değil, en azından verdiğiniz linkteki motordan kopya değil, um motor da mondial gibi bir çinli üreticiden alıp üzerine markasını bastırıyor. Sattığı modeller düpedüz çinli.
Kopya sözü yanlış oldu galiba,
sadece sunu söylemeliyim motorumdan oldukça memnunum, çekiş gücü muhteşem, hiç de 150 lik gibi değil, ama şuan rodaj da oldugun dan limitlerine cıkmıyorum, çeyrek kol gaz turu böyleyse sonrasını düşünemiyorum, en kısa sürede resimler eklenecek :cat:
---------- Post added at 10:57 ---------- Previous post was at 10:49 ----------
http://img35.imageshack.us/img35/3161/cenkito.jpg
Motorumun son hızını bugun yokladım 90-100 gibi bir deger görüyor fakat torku cok yüksek bir makina, 5 . viteste 50-60 km/saat hızda bile cok rahat topluyor ve hızlanıyor, eger bu hız da artıs olmazsa dişli degişme olayını düşünüyorum, motor yeni oldugundan suan yüksek devirde sübablar ses yapıyor, asıl degerleri ilk bakım sonrasında söyleyebilirim. onun haricinde yol tutus ve sehir içi kullanım konularında gayet memnunum, boyum 1.80, bayagı kemikli ve yüksek bir makina. Yakıt konusuna gelince depoyu fulleyeli 118 km oldu biraz daha yol yaptıktan sonra dolum yapıp sehir içi tüketim bilgilerini de sizlerle paylasacagım.
Beyler bende bugün itibariyle xtrem max sahibi oldum . 3400 e aldım bulunduğum ilçede ilk alan benim sanırımmotorun görüntüsü süper gerçekten yanlız benzin ibresi yok motorda
o kötü ama tavsiye ederim performansıda kullandıkça görecez artık .
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------
Beyler bide bu motorun en çok hoşuma giden tarafı trafikte giderken tepeden bakıyon yüksek olduğu için cross kullanmak keyifli gerçekten![]()