Selçuk ;
Dün Alarmı açmadım. Bu sabah bir kere de marşı aldı. Gerektiği yerlerde alarmı kullanırım artık. Ama sökmeye de niyetim yok.
Dursun lazım olacağı yerlerde çıkar.
Sadece Mondial'e has bir durum değil. Tamamen Bayii ile alakalı bir sorun. Şimdi beyaz eşya, soğancı, patatesci bile motosiklet satıyor.
Aslında motosikletleri sadece teknik servis ve alt yapısı olan yerler satmalı. Bizim halk sazan gibi atlayınca parça da bulamıyorsun. Motorda bulamıyorsun.
Çünkü bayi elimde kalır korkusundan dolayı motosiklet almıyor. Kanuni Phantom alacaktım. Sakarya da 4 bayide de yoktu. Asya125 almak istedim. Oda bayide yoktu.
Adam parayı ver getirtelim diyor. Ya komedi gibi ama yapacak bir şey yok. Gerekirse şehirler arası bayiye gidip orda göreceksin. Ben izmite, istanbula gittim.
Sırf motosikletleri görmek için. Sonradan pişman olmak da var. Yok bence doğru seçip yapmışım demek de var. İçimde kalacağına göreyim dedim. Gittim.
2 Gün önce feyizoğlundan yağmurluk almıştım. Bugün geldi. Motor montlarım L beden tam oluyor. Dedim kazak giyersem sıkmasın. Rahat rahat giyeyim XL aldım.
Mont hafif büyük geldi ama sıkıntı yok. Pantalonun ise sadece bir tarafına tek kişi girerim. Beden tablosuna bakınca XL tam gibi ama insan evladına göre yapmamışlar. Kısa adamın isyanı

Allahtan sırık gibi bir arkadaşım var. O satın aldı. Malzeme gerçekten çok kaliteli. Ben naylon gibi bir şey gelir sanmıştım ama çok hoşuma gitti.Yağmurluğu olmayanlar için paylaşmak istedim.
Şimdi tekrar M Beden sipariş ettim. 3 Parça Mont - Pantalon - Ayakkabı Kılıfı (ayakkabının üstüne giyiyorsunuz Çok mükemmel - Dizaynına hasta oldum)
Feyizoğlu ile alakam yok. yanlış anlaşılmasın sadece hoşuma gitti. Başka bir motorcuda 50 TL ye görmüştüm. Dandik naylondan bir şeydi. Bu harbi kalite parasını hak ediyor.
Yeni Türk Lirası ile 90 TL . :thumleft: