Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-hatasiz-kusursuz-401093595/detay iyi günler bu motoru düşünüyorum motor servisi satıyor sizce alınır mı ilk motorum
Vulturelar parasına göre güzel motosiklet.Yanılmıyorsam 160 cc ve 15 bg civarı.Resimlerde ön far hariç temiz gözüküyor.Fazla hor kullanılmadıysa biraz da pazarlıkla daha düşük bir fiyata alınabilir.
O led far iyidir, sen mertcan'a bakma Aydınlatmıyor meretin orjinal farı. Vulture 12 bin km kadar kullandım. Biraz yakar, ama hakkını tork olarak verir. Yokuşlarda falan tırmalayarak çıkar, eh, parçası ucuz. Bakımı kolay. Koltuğu sert ve dar, hele bir de mabad büyükse benimki gibi, koltuğa sığmıyorsun. Ama o fiyata iyi motordur. Sadece boy olayına dikkat et, motor küçük. Altında küçük kalabilir.
15bin km kullandım iyi baktım bi kere aküyle ilgili problem cıktı onun harici motoru kullandığım her km beni mutlu etti kronik arızasıda yok parasıda uçuz yakın zamanda sattım araba almak için ama çok pişmanım sattığıma yazın tekrar almayı düşünüyorum
2500 liraya anlaştım arkadaşlar, abiler. yalnız bir sıkıntı var babamı arayıp motoru alıyorum motoru senin üstüne yapalım sigorta bende yüksek çıkıyor sigortayı da senin üstüne yapalım dedim, o da motordan vazgeçmemi söyledi " vazgeç şu motordan param gelsin araba alayım sana " dedi birşey diyemedim ama motora binmeyi arabaya binmekten daha çok seviyorum, hergün yol parasına 10 lira vermekten bunalım geçiricem birde ne zaman alacağı meçhul