@umutboy ve diğer arkadaşlara :
Asyada pek iyi değil maalesef.
Adamların fiyat politikası yok. Forumda OTV ile ilgili bir başlık var. Daha geçen hafta motor alanlar var ve daha fazla ödeme yaptı. Şimdi bir anda indirim. 15 günde bir fiyat bu kadar değişir mi?
Birde bugün tekrar telefonda konuştum Daha doğrusu konuşmaya çalıştım. Sanki bende değil onlar müşteri. Daha telefonda konuşma adapları yok. Kartın limitini yükselticem soruyorum hangi kart geçer diye adam para fiyatlarını söylüyor. Bi an bende kimle konuşuıyor dedim bekle dedi. Ne beklemesi açtım ağzımı yumdum gözümü. Bide bitti mi dedi evet dedim adam yine aynı başka telefonla konuşmasına devam etti. Daha müşteri adayıyken bu kadar lakayıtsalar işimiz servise düşünce kim bilir neler olur.
Yok arkadaş asya adamı katil eder.
1. Motor alırsın bi bakarsın 2 gün sonra aynı motor 400 YTL daha ucuz
2. Almak için adres soracan yok cevap
3. Hayyatta telefonda konuşamazsın çünkü iki eliyle ahizeyi aynı anda ağzına götürdüğü için kimle konuştuğun anlaşılmaz boş vbe geyik bir muhabbet dinlersin
Daha gitmden toplam 3 görüşme sonunda tespitlerim.
Hiç değilse Mondial kaç defa aradı beni, oraya gittiğimde çay ikram edip 2 defa saatlerce sonu gelmez sorularımı cecapladılar. İnanın dayanılmazdım. Mondial birdefa cesur bir firma. İlk olarak onlar zam yaptı ve arkasında durdu. Demek istediğim şu bizim mal bu bu kadara mal ediyoruz ve asla indirim yapomamız mümkün değil. Asya ise ben kafama göre sabah başka akşama satarım nasıl olsa sende bu fiyata almak zorundasın, adreside kendin bul, fiyat filan sorma slipi imzalarsın diyor.
Karar senin ama !