Arkadaşlar Hazran 2013 te bende tüm masrafları dahil 3.200 TL ye aldım. Aslında niyetim 600 cclik bir motor almaktı ama ustam, ya 20 yıl ara vermişin pratiklerini tekrar kazan diye bu modeli aldırdı.
Kısa ama özlü bir araştırma yaptıktan sonra RKS 150, ile Vulture arasında tercihimi vultureye kullandım.Benimle beraber bi arkadaşım rks aldı, benimkine bindikçe pişmanlık yaşıyor(niye vulture almadım diye) bilginiz olsun.
Yaklaşık 1.000 km yaptım. ilk 500 e kadar titreşimler filan çok fazla geldi bana ama bindikçe azalıyor.
Motordan beklemediğim bir performans gördüm.ben dağlara çıkmaya bayılırım, rampa, düzlük banamısın demiyor, güç olarak büyük güven veriyor. Haftasonu kesintisiz 160 kmlik bir parkura girdim, 1000 rakımdan 2.400 rakıma çıktık.müthiş bir perfermans gösterdi.geçen sene aynı parkura lpg li suzuki vitara ile çıktık araba çok yığılmıştı.Ben parasının hakkını fazlası ile verdiğine kanaat getirdim.ama forumlarda bahsedildiği gibi lastiği güven vermiyor.yol tutuşunu bende hiç beğenmedim.
Özetle söylemek gerekirse sınıfının içinde (çin-beygir-fiyat) olarak bence en iyilerinden biri.arazşde kullanmama rağmen şu ana kadar 500 bakımı hariç tek kuruş harcamadım.bozulanıda olmadı.
Birde sele kısa, artçı olunca keyif vermiyor.
Esen kalınız
Görüntü olarak bence on numara, mondial markasını okuyana kadar herkes önce bi vaaay diyor

markayı okuyunca burun kıvırmalar oluyor

Tekrar diyorum bir makina sınıfındakilerle karşılaştırılır.sınıfın en iyilerinden biri belkide en iyisi. motorumu denemek içen binen eski motorcu arkadaşların ifadesi bu.