Hem sıfır Mondial MCX 150 Roadracer hemde en son sıfır Honda CBF 150 alan ve hala kullanan birisi olarak;
1. Honda CBF 150 bende teknik donanım olarak tam bir hayal kırıklığı yarattı.
Mondial MCX 150 Honda CBF 150
1. Acil stop düğmesi var. 1. Acil Stop düğmesi yok ( ilk defa olmayan bir motor kullanıyorum ve hala alışamadım. Extra sipariş ettim taktıracağım)
2. Yan ayak standart geliyor, müşürlü. 2. Yan ayak için extra 25 Tl ödüyorsunuz ve müşür yok. Ayak açıkken gidebiliyorsunuz.
3. Farları canavar gibi. 3. Far yetersiz.
4. Arka fren disk ( O kadar önemlimi bilmiyorum) 4. Arka fren kampana
5. Kesinlikle daha seri. 5. Gitsemmi acaba diye nazlanıyor sanki.
6. Vites göstergesi var. 6. Vites göstergesi yok.
7. 150 cc lik motorda bence 16 kuruş yada 18 kuruş yakmasının bir farkı yok. Yakıt bu iki model için tercih sebebi için kıyas olamaz.
Gelelim niye aldım o zaman'a. Honda CBf 150 daha kalıplı motor. Daha alırken 100 TL fark verip Michelin lastik taktırdım. Yolu tutuyor adeta. Suzuki İnazuma alacaktım ama maddi gücüm elvermedi. Birde İnazuma alanlar nedense hemen elden çıkartıyorlardı ve anlam veremiyordum.
Bu iki motor arasında kalanlar sakın olaki Mondial'i yabana atmayın. Keşke mondiyi satmasaydım dediğim çok olmuştur.
Herkese saygılar ve kazasız belasız sürüşler dilerim.
1. Honda CBF 150 bende teknik donanım olarak tam bir hayal kırıklığı yarattı.
Mondial MCX 150 Honda CBF 150
1. Acil stop düğmesi var. 1. Acil Stop düğmesi yok ( ilk defa olmayan bir motor kullanıyorum ve hala alışamadım. Extra sipariş ettim taktıracağım)
2. Yan ayak standart geliyor, müşürlü. 2. Yan ayak için extra 25 Tl ödüyorsunuz ve müşür yok. Ayak açıkken gidebiliyorsunuz.
3. Farları canavar gibi. 3. Far yetersiz.
4. Arka fren disk ( O kadar önemlimi bilmiyorum) 4. Arka fren kampana
5. Kesinlikle daha seri. 5. Gitsemmi acaba diye nazlanıyor sanki.
6. Vites göstergesi var. 6. Vites göstergesi yok.
7. 150 cc lik motorda bence 16 kuruş yada 18 kuruş yakmasının bir farkı yok. Yakıt bu iki model için tercih sebebi için kıyas olamaz.
Gelelim niye aldım o zaman'a. Honda CBf 150 daha kalıplı motor. Daha alırken 100 TL fark verip Michelin lastik taktırdım. Yolu tutuyor adeta. Suzuki İnazuma alacaktım ama maddi gücüm elvermedi. Birde İnazuma alanlar nedense hemen elden çıkartıyorlardı ve anlam veremiyordum.
Bu iki motor arasında kalanlar sakın olaki Mondial'i yabana atmayın. Keşke mondiyi satmasaydım dediğim çok olmuştur.
Herkese saygılar ve kazasız belasız sürüşler dilerim.