evet egzos olmaması benimde sıkıntım çünki sesi seviyorum ama ''apaçi stayla'' olmakta istemiyorum =)) birazda performans verse iyi olucak.. bazen bakyıorum ama fiyatlar pahalı zaten motor 3lira egzosa diyolar 1,5lira![]()
hava filtresine bende şu sıralar biraz öncelik verdim ama daha arama aşamasındayım bide atiturhanın ve kırmızı bi mcx vardı onda gördüm katalizorun olduğu yere bi filtre takmışlar onun performansa katkısı varmı yokmu onu çözsem ikisinide alıcam hemen..
burdan çanakkale'ye dönecem ama sonra okullar acılıyor izmir tarafına gelemem anca taa önümüzdeki yaza doğru motor festivali olursa o zaman gelebiliriz arkadaşlarla bazılarına gidiyoruz çünkü
---------- Post added at 23:36 ---------- Previous post was at 23:31 ----------
bu 125drift kullanıcılarının sayfasında da bizim motor niye 140yapmıyorun derdine düşmüşler gece gece iyi güldüm![]()
benim 4000 k ye yaklaştı mc. ama titreşim biraz arttı gibi geliyor bana arkadaşlar. sebepler ne olabilir.
benim 4000 k ye yaklaştı mc. ama titreşim biraz arttı gibi geliyor bana arkadaşlar. sebepler ne olabilir.
motorun ilk haline alıştığın için olabilir.. genel bi yağlama sıkma işlemi yap baştan sona gez motoru elinde anahtarla.. rölantide çalışırken ayaklığa al motora kulak ver sıradışı farklı bi ses varmı diye zaten motorun orjinal sesine kulağın aşina olmuştur.. hava filtreni de temizle yada değiştir bak keyfine..
dedikodumu heç yakışmıyo :bounce:evet egzos olmaması benimde sıkıntım çünki sesi seviyorum ama ''apaçi stayla'' olmakta istemiyorum =)) birazda performans verse iyi olucak.. bazen bakyıorum ama fiyatlar pahalı zaten motor 3lira egzosa diyolar 1,5lira![]()
hava filtresine bende şu sıralar biraz öncelik verdim ama daha arama aşamasındayım bide atiturhanın ve kırmızı bi mcx vardı onda gördüm katalizorun olduğu yere bi filtre takmışlar onun performansa katkısı varmı yokmu onu çözsem ikisinide alıcam hemen..
burdan çanakkale'ye dönecem ama sonra okullar acılıyor izmir tarafına gelemem anca taa önümüzdeki yaza doğru motor festivali olursa o zaman gelebiliriz arkadaşlarla bazılarına gidiyoruz çünkü
---------- Post added at 23:36 ---------- Previous post was at 23:31 ----------
bu 125drift kullanıcılarının sayfasında da bizim motor niye 140yapmıyorun derdine düşmüşler gece gece iyi güldüm![]()
drift'i bi geç ya o bizim işimizi görecek motor değil.. kötü değil ama tarzım değil açıkçası
bu arada okul yaş memleket bildir de tanışmış olalım hafız
![]()
dedikodumu heç yakışmıyo :bounce:
dedikodumu heç yakışmıyo :bounce:
istanbulda doğdum büyüdüm çanakkale 18mart üniversitesinde güzel sanatlar fakültesinde okuyorum ve orda yaşıyorum, istanbula ailemi ziyarete geldim 2haftalığına şuan istanbuldayım yaş24 diğer arkadaşlara başarılar diliyorum =)))
valla o şahıs daha yeni üye sanırım..![]()
![]()
ahanda bi driftçi.. sizin başlıkta birisi performans egzos takmıştı ses çıktı mı ondan?
yada onur alttan bi delik açsak mı egzosun ucuna? bi tanecik..![]()
sizce km arttıkça hızın artması mantıklı degilmi..motor her km geçtikçe daha iyi açılıyor..üdedikodu değilde orda arkadaşın birinin yazdığı yazı komiğime gitti sadece motorun km'si arttıkça daha çok hız yapıyormuş eskiden 100 yapıyormuş şuan motor 3700km olmuş 110 yapıyormuş bende 8000km olunca 160yapacağını sanma dedim =)))
Motorun çatalından yada amortisörden ses geliyor rahatsızım km saatini yeni değiştirdim hız ibresi sabit yükselmiyor bi fikri. Olan var mı
9 eylül turizm 2. sınıf.. aynen senin gibi tatilde aile yanı okul zamanı izmirdeyim bende.. yaş 21.. belki senden önce benim çanakkaleye yolum düşer foça dan yakın ne de olsa![]()
Yolun düşerse gel beklerim çanakkale mutlaka gezilip gorulmsi yerdir bence gezeriz birlikte
Sakarya küçük şehir, istanbulda motorla yaptığım en ufak gezinti 50km oluyordu, bunun dışında alışveriş için evden sağa sola gitmelerim de var. Günde 40-50km yapınca ayda rahat 1000km yapılıyor.Arkadaşlar Evden işe işten eve - yada şehir içinde gezme ile km dolmuyor. Malesef ben geçen sene öyleydim.
Eski motorum ile 1 senede 3.000 km yapabilmiştim. Sattığım arkadaş 3 ayda 3.000 km yaptı. çok yuh çekmiştim ama şimdi utandım.
Xtreme max 2 aydır kullanıyorum. 2700 km deyim. Sebebi : Şehirlerarası gezi ve yolculuk. Arada gözü karartıp sınırları geçmek lazım. :cat:
Sakarya küçük şehir, istanbulda motorla yaptığım en ufak gezinti 50km oluyordu, bunun dışında alışveriş için evden sağa sola gitmelerim de var. Günde 40-50km yapınca ayda rahat 1000km yapılıyor.