o çanta ve koltuk kaplama yakışmamış çantalar sanki çehiz sandıgı gibi duruyor bir de asma kilit iyiden bozmuş sadece ön çamurluk biraz degişik bir hava katmış
Selam arkadaşlar, Bir depo ile yaptığınız en fazla km nedir?
arkadaşlar daha önce motorumda silkeleme problemi olduğunu söylemiştim. hatta bazı arkadaşlar suçu bana bulmuştu. motoru hor kullandığımı falan ima etmişlerdi.
Başka arkadaşlarında başına gelirse diye yazıyorum. sorum karbüratörde imiş. ustayı uzun uğraşlar sonunda karbüratörü değiştirmeye ikna ettim. (1500 km olmadan hiçbir şey yapamayacağını söyleyip duruyordu. en sonunda motoru bu şekilde kullanamıyorum deyip motoru bıraktım sorunu çözemeyecekse fabrikayla iletişime geçeceğimi söyledim.) Karbüratör değiştikten sonra motorum yağ gibi akmaya başladı adeta. karbüratör hatalı üretilmiş öyle söyledi. Bilgilerinize. bu arada motorum 300 km yol sonrası 41 liralık benzin aldı. Ne kadar yaktığını soran arkadaşlara bilgi olsun. saygılar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------
yani km de 136 kuruş yakmış oluyor.
OnrMRT lastiğin ses yapması mühim değil de titreşim yapmasın önemli olan. Yani motoru %60 şehirde %40 arazide kullanıyorum. Bazen arazide düz lastik sıkıntı oluyor senin kadar cross yapamıyorum yine de hem görüntüsü hem arazi açısından taktırmayı düşünüyorum. Birde çantaların benim çok hoşuma gitti 1200GS hastası olduğumdanmıdır artık bilmiyorum.
aynı sorun şuan bende de var ama motor henüz 150 km. de olduğu için ilerleyen kmlerde devam ederse servise başvurmayı düşünüyorum.. mesela kaçıncı viteste olursa olsun 4rpm devre ulaşmazsa sürekli değil ama bazen tekleme yapıyor rahatsız edici şekilde.. bide forumdaki diğer arkadaşlara da sorum olacak bugün topcase taktım motoruma yalnız arka kuyruğa monte edene kadar epey uğraştım ve sonunda T şeklinde ek bir parça atarak altına bağlamayı başardım.. merak ettiğim konu mcx için üretilmiş bi top case demiri varmıdır ? takanlarda gördüm biraz yüksek duruyo hoş bi demir var altta görüntü olarak gayet güzel onu nerden bulabilirim?
bende şuan balıkesirdeyim.. bu ayın 25 inde gece yükümü sarıp manisa üstünden izmire gitcem.. ehliyetimi henüz almadığım için gece çıkıp sabaha karşı izmirde olmayı düşünüyorum.. ilk uzun yolum olacak ve motora top case içi + 20 kiloluk bi valiz atmayı düşünüyorum.. umarım beni üzmez.. yaklaşık 300 km lik bi yol olacak.. Onur hocam ayrıca motora yaptığınız işlemler oldukça yaratıcı ve işlevsel olmuş siz aldırış etmeyin olumsuz yorumlara o çantayı para verip almak değil uğraşıp yapmaktır esas marifet.. parayla herkes alır.. ayrıca modifikasyon olarak her türlü fikirlerinizi bekliyorum gerek görüntü gerekse motor hacmi olarak..
beyler bir sıkıntım var motor 302 km de ve 4000 ile 5000 devirde giderken motor silkeleme yapıyor ama gaz yedimi geçiyor bunun sebebi ne olabilir rodaj döneminde 2 kere 90 km yaptım çok kısa süre bir sıkıntı olur mu karbüratörden dolayı olabilir mi acil yardım ve amörtüsörlerden es geliyor gıcırdama gibi bu sıkıntı geçer mi
yok balatadan değilmiş. bugün yine gevşettim gerdim zinciri ses kesildi. ama arka frenin alt ayar vidasından 3-4 tur kadar sıkmam gerekti. şimdilik ses yok.
şu mondial e bazen çok ayar oluyorum. 0motor alıyorsun adam sana elindeki parçaları ordan burdan toplayıp bi motor yapıp satıyor!
seninde arka amortisor ler mc amortisoru 2katlı onun tek olması lazımdı bu sendekiler çok sert. bazı 125drift lere bakıyorum onlardada öyle kiminde bu amortisorden var kimnde ötekinden kafalarına göre ellerinde hangi malzeme varsa onu koyuyor adamlar yaw hiç bişey umurlarında değil..
neyse çok sitem ettim kusura bakma sana karşı değil tavrım motorun güzelmiş kırmızıyı çok severim özelliklede bu mcx in kırmızı rengi çok hoşuma gitmesine rağmen gittim siyah aldım gene olsa gene siyah alırım =)) tek eleştirebileceğim şey krom korumalık biraz fazla ben burdayım diyor, kazasız belasız sürüşler.. tekerin düz bassın.
Bu motorla. 1 saat hiç durmadan 100 km hızla gidilir mi
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------
Antalyada olan var mı