servislerde var 40-50 tl arası bişeyarkadaşlar motorun ön koruma demirini nereden bulabilirim kaç lira tahminen ?
servislerde var 40-50 tl arası bişeyarkadaşlar motorun ön koruma demirini nereden bulabilirim kaç lira tahminen ?
@ OnrMRT, kardeşim tüm resimlerini tek tek inceledim. MC X'ini çok güzel kişiselleştirdiğini ve hakkını verdiğini söylemek isterim. Allah güle güle kazasız belasız binmek nasıp etsin. Bölge olarak birbirimizden çok uzakta yaşamıyoruz olurda bir gün yolumuz birbirimizin bölgesine düşerse tanışmak isterim. Bakarsın festivallerde falan denk geliriz. Bu sebeple bölgemizde kurucu üyesi olduğum Edremit Körfezi Motosiklet kulübü facebook sayfamıza katılırsan sevinirim. Bizim etkinlikleri falan oradan takip edebilirsin. Belirtmek isterim ki bölgemizdeki tek resmi motosiklet grubudur, cünkü resimileştirdik ve dernek haline getirdik. http://www.facebook.com/Edromoto Sayfaya katılırsan sevirim.
Motoruna ek olarak elcik koruma falan uygulayabilirsin. Birde arkadaki demire (her iki çantayı birbirine sabitleyen demire) F650 GS lerdeki gibi bi camurluk yapabilirsen çok süper olur görüşündeyim. Ön tekerde bi ek camurluk uzantısı isteyebilir motorun hava soğutma kanallarının camurla dolmaması için... Hayırlı günler...
Onrmrt evet sanırım benim gördügüm mc di sizinki degilmíş o zaman![]()
resmi flickr.com a yükleyin ,1dakika ayırıp üye oluyosunuz sonra kendi hesabınıza resim yükleyip paylaşmak çok kolay
motosiklet 33000 km oldu bide resmini yükleyebilsem neler anlatıcam
İlk 10000 de zinciri değiştirdim gergi payı kalmamıştı 10000 e gelene kadar 2 kere sübap ayarı yaptırdım.13000 de lastikleri mıchelın taktırdım sonra 17000 civarında zinciri oringle değiştirdim çünkü gergi payı yine kalmamıştı.22000 de ön arka balata değişti ve yine sübap ayarı yapıldı 24000 de debriyaj balatası değişti.24000 den bugüne dek hiç bişey arıza vermedi şükür.Şimdi motorun ayarları o kadar oturdu ki anlatamam.Herşey harika tık yok 800 km sonra 34000 bakıma gircem ve her zaman ki gibi sadece yağı değişecek.
İlk 10000 de zinciri değiştirdim gergi payı kalmamıştı 10000 e gelene kadar 2 kere sübap ayarı yaptırdım.13000 de lastikleri mıchelın taktırdım sonra 17000 civarında zinciri oringle değiştirdim çünkü gergi payı yine kalmamıştı.22000 de ön arka balata değişti ve yine sübap ayarı yapıldı 24000 de debriyaj balatası değişti.24000 den bugüne dek hiç bişey arıza vermedi şükür.Şimdi motorun ayarları o kadar oturdu ki anlatamam.Herşey harika tık yok 800 km sonra 34000 bakıma gircem ve her zaman ki gibi sadece yağı değişecek.
Maşallah Allah kaza bela vermesin
Maşşalah![]()
peki motorun Subab ayarı isteyip istemediğini nereden anlarız ?
Düz yolda 130 km/h ye rahat çıkıyomu ? zorlamadan
9,000 devir dakika 14,9 hp hız olayı dıyor bız bunu 9,000 devire cıkardıgımızda patlamazmı bu alet zorlasamda 4 viteste 8,000 dn snra cıkmıyor
Her motoru maksimum güç devrinde uzun süre kullanmak motor için zararlıdır, honda cbr125'de maksimum gücünü 10 bin devirde veriyor ama uzun süre 8 bin'in üzerinde gidersen motorun ömrünü yersin.daha once yazdıgım seylere cevap gelmeyınce belkı gozukmuyordur dedım o yuzden buyuk yazdım =) amma velakın bu cıhazın fabrıka verisinde Max. Güç : 10.5 kW(14.7 bg) / 9000 d/d diyor bunu sormak ıstedım 5,vites en son 7 8 bın devırde 110 115 goruyorum da benm motormu sıkıntılı acaba