beyazit60: gaff marka çantanın azizliğine çok uğradım. stop lambaları çantanın altında kalıyor. arkadaki araçlar farketmekte güçlük çekiyorlar. ben de sitede her sabit çanta sahibinin yaptığı gibi led döşeme yaptım. çanta niye sabit diyeceksin. çanta büyük olduğundan ve titreşimi çok aldığından çıkartılabilir plastik tablasının kilit mekanizması kırılıyor. yolda giderken çantan seni geçeblir yani. ben çantanın iç alt tabanına ve dış altına galvaniz kaplı plaka kestirerek sağlamlaştırdım. tek dezavantajı sabit olması. küçük bir çanta olmadığından dolayı da çıkarıp eve taşımak sonra geri takmak vs daha meşakkatli. sabit olması daha çok işime geldi.
ayrıca motora süzgarı kessin diye honda activalar için tasarlanmış olan büyük camdan taktırmıştım. 2011-2012 sezonunda çok fazla motor süremedim. lakin bu cam ile kullandığımda rüzgarı neredeyse hiç almıyorum. gezi motoru olduğundan estetik kaygım da yok. kullanışlı. düşünenlere tavsiye ederim. tek problem alt tarafta kalan far boşluğundan bir miktar geçiş var. onun da çözümünü buldum. başka bir parça ile güzel bir görüntü verebilirsem kapatacağım.
yanlarda sinyal ve iki sıra park lambası tam ortada ise fren lambası var.