resul aynı sorunu bende yaşadım hemen mondialin sayfasına gir bi şikayet maili gönder 3 gün içerisinde telefon ediyorlar aradı benim teknik servisi bi güzel bastı telefonda sonra ben söylemeden gerekeni yaptı servis

hatta istersen mondialden irtibata geçtiğim kişinin şahsi numarasını da veririm
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:03 ----------
motoru sıfır aldığımda da benzin göstergesi çalışmıyordu ama garanti kapsamına giriyor saydığın bütün parçalar tabi senden kaynaklanan problem yoksa hepsini ücretsiz yaptırırsın zaten
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
atiturhan takmaya çalıştığın hava filtresi arabalar için olan mantar kafa şeklinde olan mı bu gün sanayide araştırdım aynı krank filtresine benzer özel motorsiklet hava filtresi buldum aynen resimde gösterdiğin yere göre eğer yarın krank filtresi bulamazsam ondan takacam fiyatı 30 tl motorsiklet için özel hava filtresi olarak geçiyor krank filtresini bilen bi tuningci yok tokatta anasını satayım mahrumiyet bölgesi sanki