Evet arkadaslar. Dün bahsettigim gezimizi bugün gerceklestirdik. Rotamizi degistirdigimiz icin 250km yol yapacagiz derken 320km yol yaptik. Cok keyifli bi gün gecti. Yüksek katilimli bir etkinlik oldu ve 14-17 irili ufakli motosiklet katildi. Facebook grubumuzda bugünün resimleri var. Isteyen arkadaslar bakabilir asagiya linkini verecegim.
Günün enteresan olayi benim yakit tüketimi ölcümlerim oldu. iki kere sirf ne yaktigimi ölcmek icin benzin deposunu fulledim. ilkinde düz yolda yolun cogunlugunda da dip gaz. 114km de 18TL benzin aldi litre fiyati 3,37tl idi. 100km ortalamam 3,6lt idi ve km'de 0,156kurus yaktim. Sonraki ölcümde 105km yolda 4,77litre yakmisim. 100km ortalamam 4,5lt ile rekor kirdim

km'de 20kurus yaktim. Bu güzerdahta canakkalenin meshur nusratli bayirlarini cok agresif sekilde tirmandim. Yakit/performans olarak degerlendirecek olursam. Emsali diger motorlar kesinlikle pesimden gelemedi. Viraj cikislarinda full gazi actim. Velhasil basinca yakiyor meret ama bi o kadar da gidiyor. Düz yol performans amacli deneme gazlamalarimizda. YBR (ESD) yeni kasa CBF150 gibi motorlari artik saymiyoruz biliyorsunuz onlar rakip bile olamiyor. Kanuni 200 freedom, Mondial 250 MCT' de gecilenler listesine eklendi. Yani MC 150 japon commuterlerini ve cin mali 200-250cc motorlarida geciyor. Günün özeti budur. Resimleri merak eden buyursun..
https://www.facebook.com/Edromoto
---------- Post added at 19:30 ---------- Previous post was at 19:27 ----------
ben fuarda hesaplı bişiler bulursam yeni bir çift lastik almak istiyorum arkadaşlar.
bi fikir verirseniz, 90-90-18 bizim lastikler. ilk konu 100*90*18 yapmaya gerek var mı yok mu?
ikinci konu hangi marka lastik almamız gerek, michelin,pirelli metzeller ve ırc arasında kaldım. sonuçta alıp beğenmeyip değiştirme şansımız yok. bu üzden yanlış bi seçim yapmak istemiyorum. var mı bunları kullanan arkadaşlar ?
saydigin lastik markalari özellikle ilk ücü.. gayet kaliteli markalar.. Ebat konusuna gelince 100 90 18 ebat son hizini biraz düsürecektir ama güvenlik olarak avantaj saglayacagi tartirtismasiz.. kendin karar vermelisin. Begendigin marka lastiklerin profillerini incele hangisi hosuna giderse. Michelin Metzeller iclerinde en kalitelileri. Bütcene görede karar verebilirsin. IRC en uygun fiyatlisi..