bende bugün 2011 model 18binde olan motoru ilk sahibinden aldım. Grenajlar cidden çok temizdi beğenip aldım. bakımlarını aksatmadan yaptırdığını söylemişti fakat bugün yaptığım bakımda öyle olmadığını gördüm
hava filtresinden başladık. bildiğin çamur katmanı oluşmuş üzerinde

yıkayıp kurulayıp geri taktık ama bi ara yenisini alıcam artık ömrünü tamamlamış gibi
yağ değiştirdik baya yoğunlaşmıştı yani bi 4000km rahat gitmiş gibiydi ama ben her 1000 ya da 1500de bir değişicem sanırım. motül 10 40
buji. tamamen yok olmak üzereymiş

onuda değiştirttim.
kayışada baktık çatlamalar vardı dedim değiş şunu
sonra gel gelelim gaz verip kaldırırken önce bağırıyordu sonra kavrıyordu. dedim bunda bi sorun var şunada bak. açtı baktı debriyaj setinde kırık var çok saçma bunlar dedi. dedim onuda değiş

sonra aldım bi turladım ooo ne kadar güzel
bunların hepsini 175 liraya yaptırdım fakat motorun gidişinden sesine kadar acayip fark etti.
bakalım ne kadar süre böyle güzel gidecek.
sırada 2006 yılından kalma lastikleri değiştirmek var

gerçi jantta da hafif bi yamukluk var onu ve balatalarıda değişicem. çin malı demeyip aslan gibi bakıcam bakalım nasıl karşılık alıcam.
bugünkü kullanım sonucu gözlemlerimde ise çok rahat buldum. geniş selesi konforlu açıkçası memnunum. sadece şile yolunda yoldaki çukurlardan tümseklerden geçerken çok hissettirdi o kadar