Aslında 50-100 TL de benim için önemli şu sıralar ama ne yapalım, talibi çıkarsa bakacağız artık...
Hayırlı olsun . Umarım sıkıntısız sürersin .merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2-3 hafta önce 150 mash ilk motorumu aldım. şuan 190 km yol yaptım. tek sıkıntı, aldıktan 1 gün sonra arka sağ sinyalin çalışmadığını farkettim. sipariş verdik 1 hafta oldu bekliyoruz bakalım.
Ben cbf alıyorum 1-2 haftaya . Siz ne almayı düşünüyorsunuz ?Aynen öyle, herşey kısmet derim, ondan ötesini bilmem ben. Üzülmedim desem yalan olur, çok üzüldüm ama ihtiyacım görüldüğü için de bir yandan çok sevindim.
Artık yeni bir motor alınca -inşallah- aranıza katılacağım tekrar...
Şimdilik hakkınızı helal edin, arada uğrarım tabi ama eskisi kadar sık olmayacağı aşikar...
Hayırlı olsun . Umarım sıkıntısız sürersin .
teşekkürler, bir süre bindikten sonra bende değiştirmeyi düşünüyorum.
o günleri görürsek sym evo 250 veya yamaha xmax aklımda var.
mash te şuan zırıltı gibi bir ses var belirli bir devirde yapıyor bunu sizlerde de var mıydı?
Senide korkuttuk herhalde birazbakalım bir süre binelim, alacağız 250 lik.. daha şimdiden bakıyorum bile.
senin için de hayırlı olsun.
Ben cbf alıyorum 1-2 haftaya . Siz ne almayı düşünüyorsunuz ?
Çinli scooterlarda malzeme kalitesi oldukca düsüktür. Mash yakısıklı,seri motor ama yakıtıda fazla. Öğrenci için en ideali 125-150 cc vitesli bi motor. Hem daha az yakar,hemde sağlamlık acısından daha iyidir.S.a üniversite öğrenciyim bu yaz çalışıp biriktirdiğim parayla motor almayı düşünüyorum. 150 mash hem çekici hemde uygun geldi bana. 2. el almayı düşünüyorum bütçem ancak buna yetiyoSiz ne dersiniz nasıl bi motor ? Okuldan eve gidicem ve ilk motorum olacak?
![]()