Arkadaşlar bu konuya bir açıklık getirmek gerektiğine inanıyorum. forumda arkadaşlar yok mondial keşke almasaydım yok allah cezamı versin çin motor almasaydım vb. olaya biraz genel açıdan bakarsanız bu mondila olsun çin motorları olsun ki bana göre aralarında bi mondial markası gerçekten kaliteli(çin motora nazaran) bu tip motor alıpta sorun yaşayanlar öyle bir tribe giriyor ki 6.000 yada ne biliyim sanki 8.000 para verdin de japon kaliıtesi bekliyorsun allah allah verdiğim para 2500 den fazla değil millet gidip bu paraya telefon alıyor hayır anlamıyorum ne bekliyorsun ki o kadar paraya ucuza kaliteyi hiç bir zaman bulamassınız çinliler parasına göre kalite anlayışıyla bu sektör delerşimdi bunları bırakalım arkadaşlar memnun olan var sorun hiç çıkartmayan var önemli olan altındakinin ne olduğunu biliyosun nazlı biraz işte forumda bir kaç arkadaşta öyle demiş adam akıllı kullanıp bakımını yaparsın hiç bir sorun çıkarmaz arkadaş şimdi diyecek bir kaçı gende çıkarıyor az önce dediğim gibi fiyatına göre kalite ona göre yorumla konuş çok para vermiş tiriplerine giripte yazmayın arkadaşlar
![]()
bakın bende bakımını günü gününe yaptırdım fakat 1-2 sorunla karşılaştım . Öyle bakımını yaptır sorunla karşılaşma diye birşey yok ! yanlıs yönlendirmeyin ha şöyle bişey var evet verdiğimiz para 2.500 tl yani diğerlerine göre daha ucuz bazı problemler çıkması normal ama öyle bakımını yaptırın sorun çıkmaz değil işte ÇIKIYOR !