Bence ehliyete hemen başvurun zaten en yakın direksiyon sınavına 2-3 ay vardır.Evet gençler, aranıza kırmızı bir mash ile katılmış bulunmaktaydım
Montumu, kaskımı, eldivenlerimi aldım... Henüz motoru kullanamıyorum ama en kısa zamanda bu işi öğreneceğim.
Motoru evin otoparkına bıraktırdım, deneme yaparken aküyü bitirmişiz, şu anda marşa basıyorum fıtı fıtı yapıyor motor çalışmıyor. Sanırım aküden... Ayak marşını da denedim işe yaramadı...
Neyse, umarım aküdendir... Takviye yapacağım yarın öbür gün...
En kısa zamanda motora binmeye hazır hale geldiğimde ehliyete de başvuracağım, zaten trafiğe çıkma durumum yok, kullanamıyorum motoru henüz...
Yeni akünün şarjı zayıf olabilir bayi doğru düzgün şarj etmemişse motoru bi çalıştırmada 2-3 saat gezseniz 1 hafta içinde sapasağlam bir akünüz olur. Normalde sağlam bir akünün en az 1 ay boşalmadan durması lazım.Aynen, haklısınız...
Bu arada dün takviye kablosu ile motoru çalıştırdım, problem olmadı... Motoru kullanmadığım zamanlarda arad abir böyle aküyü boşaltmamak için çalıştırmam gerekiyor mu, kaç günde bir mesela?
Bi de dün o kadar uğraştık yağmur geliyor diye branda koyduk, sabah ne göreyim branda falan yok ortada, ya biri aldı ya fırtına götürdü, Allah Allah yaaaaaa :sunny: Fırıtna brandayı götürür mü yau... Neyse bi tane daha alacağız artık...
Evet gençler, aranıza kırmızı bir mash ile katılmış bulunmaktaydım
Montumu, kaskımı, eldivenlerimi aldım... Henüz motoru kullanamıyorum ama en kısa zamanda bu işi öğreneceğim.
Motoru evin otoparkına bıraktırdım, deneme yaparken aküyü bitirmişiz, şu anda marşa basıyorum fıtı fıtı yapıyor motor çalışmıyor. Sanırım aküden... Ayak marşını da denedim işe yaramadı...
Neyse, umarım aküdendir... Takviye yapacağım yarın öbür gün...
En kısa zamanda motora binmeye hazır hale geldiğimde ehliyete de başvuracağım, zaten trafiğe çıkma durumum yok, kullanamıyorum motoru henüz...
Ya yanlış anlamayın ama siz kötü deneyimler yaşamış olabilirsiniz, Mash'i çok sevenler de var, ben de zaten yeni yeni sürmeyi öğreniyorum :sunny: kötü hissettiriyorsunuz beni yau :flower:
http://www.mondialmotor.com.tr/images/stories/MODELLER-BUYUK/mndl-150-mash.jpg
Motor: Tek Silindir, 4 Zamanlı
Silindir Hacmi: 150 cm³
Silindir Çapı ve Strok: 57.4x57.8
Sıkıştırma Oranı: 0,417361111
Max. Tork: 8.3N.m
Max. Güç: 6.7KW
Max. Hız: 90
Rölanti: 10000r/min
Şanzıman: otomatik
Çalıştırma Metodu: Elden ve Ayaktan Marşlı
Soğutma Tipi: Hava Soğutma
Yağlama Tipi: Yağ Pompası
Ateşleme Tipi: CDI
Fren Tipi (Ön/Arka): DISK / DISK
Frenleme Metodu (Ön/Arka): El ile
Ön / Arka Lastik: 130/60-13 - 130/60-13
Yakıt Tankı Kapasitesi: 6.5L
Benzin Tipi: # 93 ve üzeri
Ağırlık: 104
Max Yükleme Kapasitesi: 150
Boyutlar U-G-Y (mm): 1970x750x1150
Dingil Mesafesi: 1400
Fiyat belirlenmemiştir.
merhaBA bende 1 hafta önce mondial 150 mash alarak(ilk motorum) aranıza katıldım.motorsiklet tecrübem yok.fazlada anlamam.herkes ikinci el japon al desede en azından garantili bir ürün ile başlamayı tercih ettim.bu motor hakkında yakıt tüketiminden tutunda dağılması ile bilgi verebilecek arkadaşların yardımını bekliyorum.amacım kaldırımdan löp diye inmek veya hız yapmak değil 60-70 km arası hızları geçmiyeceğim.evde 2 çocuğum var onları düşünmem lazım.aracımla ayda 1000 km. civarı yapıyorum.yakıt olarak biraz tasarruf etme niyetiyle aldım motoru.100 kmde 3.5 lt. yakıyor diyorlar bu sakin kullanımdamı yoksa performanslı kullanımdamı.yardımlarınızı bekliyorum.