1 yıldır kullanıyorum (gerçi kullanıyorum denmez) evden çarşıya (gidiş dönüş 20 km) 1 yılda 2000km yaptım

DDDDDDDDD
Hayvan gibi kullanıyorum biraz. Sağlı sollu çizikler var satmak istiyorum 1 yıl beklese satamam, ya da çok düşük fiyattan vericem ama onada gönlüm razı olmaz....
Hızlanması çok güzel aslında. Ben max hız 105 gördüm. Gps ile değil ibreye göre ama. 2 kere bakım yaptırdım 3. ye giderim bi ara.. 50 tl aldı 2. bakıma sadece yağ koydu başka birşey yapmadı..
Titreşim: bence yok. ama artçı alınca titreşim çok artıyor. Ben 60 kg yim ondan titremiyor sanırım...
Bu yaza kadar elimden çıkarmam lazım r25 alıcam çünkü.
Stock lastikler berrrbat ötesi. O kadar kötü ki hemde 30 km hızla bile fren yapınca 2 metre sürükleniyor motor.
Ön fren aşırı güzel. Arka fren berbat... Benim arka fren basıyorum basıyorum etki etmiyor sonra bi anda kitliyor falan. Kaç kere düştüm bu yüzden...
1 yıl oldu alalı 1 yılda 3 kere falan yıkamışımdır.. O kadar özensiz kullanıyorum...
Titreşimden olucakki egsoz korumasındaki vida düşüp duruyor. 3. ye takışım bu...
Yakıtı bilmiyorum. Çok nadir kullandığım için ne zaman ne koydum hatırlamıyorum bile. Ama dandik marka petrolden alınca hemen bitiyor. BP shel opet bilmemneden alınca baya uzun süre gidiyor.
Farlar kısalar pek iyi değil. Uzunları felaket.
Daha ne kaldı söylemedik acaba......
Şu ana kadar hiç beni yolda bırakmadı. Kışın çok soğukta marş yemiyor haberiniz olsun. 20 dk uğraştım çalıştırmak için kışın. Normal havalarda gazla birlikte tek marşta çalışıyor tabiii.