Mondial 150 KN yardım lütfen

selam

arkadaşlar ben 14 aydır mondial 150 kn kullanıyorm.rodaj süresini tamamlayana kadar pek memnun değildim çünki çok titreme yapıyordu ama 1000 - 1500 km den sonra o kadar titreme kalmadı.çok atik ve km'yi çok rahat tırmanarak km si olan 120 yi görüyoor hatta bazen dahada fazlasını yapıyoor.ha 125 ha 150 ne fark eder diyen arkadaşlar kullandıktan sonra farkı fark ettiler.Bu motorun tek kusuru arka kısmının engin/düşük olması.8 - 10 cm daha yüksek yapsalarmış tam süper olacakmış.Bende bu durumda ön amarsitörleri biraz düşürdüm.
bende de var 150 kn bende arka amotisörleri yukselttim ve ön dişliyi 15 den 17 ye cıkardim ne titreme kaldi ne bişi ve eskiden 5. vitesteyken bile motor devri artiyor 6. vitesi istiyordu 17 dişli takınca normale dondu ve hızı biraz arttı cok memnunum simdi cok uzun yollar gittim sorunsuz

bende de var 150 kn bende arka amotisörleri yukselttim ve ön dişliyi 15 den 17 ye cıkardim ne titreme kaldi ne bişi ve eskiden 5. vitesteyken bile motor devri artiyor 6. vitesi istiyordu 17 dişli takınca normale dondu ve hızı biraz arttı cok memnunum simdi cok uzun yollar gittim sorunsuz

haklısın arkadaşım hem titreşimi azalıyor hemde düzde gidiş hızı %15 artıyor ama biraz rampada özelliklede 2 kişi binersen çekiş düşüyor ... yanlız özelliklede 17 yaptırıp birde 2000 km den sonra vidalarıda iyice sıktırınca titreme bayağı azalıyor bende kullanıyorum ilk aldığımda bu değişikliliği servisten lik aldığımda yaptım bende çok memnun kaldım...şimdi ise 200 cc yaptım ve deli oldu makina:queen: bak istersen videosu

http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1753743247625

150 kn kullanıcıları bende 150 kn almak istiyorum güzel motor ama aklım diyor racer 200 al herkes racer 200 cabuk bozuluyo dıyorlar sızce kn alayımmı lutfen yarıdım edınız arkdaslar (afyonlu-bayram)

150 kn kullanıcıları bende 150 kn almak istiyorum güzel motor ama aklım diyor racer 200 al herkes racer 200 cabuk bozuluyo dıyorlar sızce kn alayımmı lutfen yarıdım edınız arkdaslar (afyonlu-bayram)

valla kardeş onu bunu bilmem bana sorarsan alderim sağlam motor alalı 2 sene oldu bir kere sorun çıkarmadı benzin birde yağdan başka birşey koymuyorum silindirinide 200 lük yaptımki hem gidiyor hemde titremiyor bana sorarsan al kullanıcısı olarak söylüyorum hemde gayet konforlu.parasını hak eden bir motor racer 200 lüğe girme bence kullanan 3 arkadaşım var memnun değil gitmiyor birde en ufak zorlamada arıza veren bir motor.....

Slm arkadaşlar ben adanadan taylan yardımınıza ihtiyacım var, bende 150kn var 2008 model benim bir sıkıntım var karbıratörle ilgili mesele şuki şuanda motorun üzerindeki karbıratör 125cc az yaksın diye takmıştım,90sana kadar rahat gidiyor sonrasında 120ye kadar ulaşıyor ama kendini sıkıyor motor,karbıratörün uzun zamandır temizligini ben yapıyorum ugraşa ugraşa az çok ögrendim. birşey fark ettim karbıratörü açtıgımda iki ayrı vida var biri büyük biri küçük, vidaları tam sıktıgımda bu durumda sıkıyor kendini ama o iki vidadan küçük olanını biraz gevşettigim zaman motorun kendini sıkma olayı sanki ortadan kalkıyor daha rahat gidiyor bana kalırsa az benzin geldiginden dolayı sıkma oluyor galiba o küçük vida benzin içinmi kullanılıyor acaba sizlerin bilgilerinize ihtiyacım var saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar