Mondial 150 HS

Selam arkadaslar ben mondialin HS 150 modelinden almayı düşünüyorum .. ( lütfen gereksiz msjlar atmayın,çin malıymıs suymus buymus diye param bu kadarına yetiyo ( 2000 ytl kadar + kask vb ekipmanlar dahil) ,elbetki param olsa mondial demezdim ! ) Bilgisi olan arkadaslar varsa yardım ederse sevinirim .. Sehir ici ne kadar yakıyo? seri hızlanıyomu ( ort. modellere göre ) yani kısacası genel kullanıs bilgileri istiyorum bilgisi olan veya kullanan arkadaslar varsa yarcımcı olursa sevinirim simdiden tesekkürler ..

bende 150hs kullanıcısıyım motor çok seri ve iki kişi yokuş tınmıyo yakıtı ise 90 100ykr arası değişiyo

tamam dostum ama bazılarımızında bazı seyleri almak için parası yetmiyo ama sana tercihim ben ondan kullandım ve elimden cıkarasıya kadar neler cektim alan olmuyo arkadas cok cabuk bozuluyo sen ne kadar iyi bakarsan bak paracalarıda cok pahalı benden sana bi ybr 125 al 2000 ytl illa çin diyorsan ya da mondial scooter larını sakın alma vitesli alırsan daha az sorunları oluyo ama sakın çin scooter alma sana tavsiyem kanuniden al o zaman vitesli olsun ama eger vitesli alırrsan bir gün bana tesekkür edebilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar