Mondial 150 HS mi Kanuni Trex 125 mi?

Arkadaşlar Mondial 150 HS mi Kanuni Trex 125 mi alınır? İkiside kafamı çok karıştırıo. Tabi 1.800 YTL civarı başka güsel motorlarda warsa aklınızdakini söyleyebilirsiniz :) :wiinkk:

bir mondial 150hs kullanıcısı olarak mondial diyorum.kanuniyi bilmem ama 150hs gercekten seri bi alet.ben su ana kadar büyük bi sorunla karşılaşmadım.120km hıza kadar ulaştım.bi depo benzinle 180-190km kadar yol yaptım.ama bence sen yinede iyi bi düşün.servis yedek parça olayınıda araştır.mondialden memnunum.seni yeterince aydınlatmışımdır inşallah...bu arada 150hs 2,200 ytl oldu

seni yeterince aydınlatmışımdır inşallah...bu arada 150hs 2,200 ytl oldu

Yeterince aydınlattınız teşekkür ederim uff ya 2,200 YTL mi :cyclopsan :pale: :pr: Keşke daha önce alsaydım? Gerçi yaşım tutmazdı? :mrgreen: A2 ehliyette yaş sınırı kaç?

Ağustos'u beklicem o zaman :)
Motoru Haziran da alırım ama yatar 2 ay :)
Murattt:) abi bi sorum daha olucak bu motoru yaz ayında rahatça bulabilirim dimi bayilerinden üretimi kalkmaz yani ?

Merhaba;

ehliyetini mutlaka almanı tavsiye ederim. Motor konusunda Mondial veya Kanuni veya Asya üç aşağı beş yukarı aynılar. Bu motorlarda kimi 10.000km görüyor sorunsuz. Kimi servisten çıkmıyor. Bende Asya 125T var. Şirin bir motor. 8400km'de ve benim hatam sonucu serviste. Bu km'ye kadar sorun çıkarmamıştı. Ama sana Asya al diyemem. Aynı sorunsuzluğu Mondial'de sağlar, Kanuni'de. bndiğin aracın sana keyif vermesi önemli. Ama alırken bu motorların Çin malı olduğunu ve aşırı performans veremediklerini, temiz asfalt motoru olduklarını ve motosiklet kullanmanın bir kültür olduğunu unutma. 125 veya 150cc bir motordan 100km üzeri süratlerde performans bekleyip, hayal kırıklığına uğrama. Sonra servisten çıkamazsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar