Mondial 125mh drift - AMASYA

demin sahibindende ilandada gördüm beya yksek bi fiyat koymussunuz..
zevkinize göre tasarlamışsınız
el emegidir elinize saglık..

ustam inanırmısın işcilikleri kargoları o paranın çok çok rahat harcananın 3de 1 i ediyor :D

Çok güzel olmuş kardeşim ellerine saglık . zahmet olmazsa yaptıgın modifiyeleri yazar msıın ?

Toprağım güzel motor yapmışsın. Neden satıyorsun. Başka motor mu alacaksın.

emeğine saygım var ama sanki yarım kalmış bir iş gibi durmuş.özellikle deponun olduğu yer anormal sade duruyo.bence biraz daha agresif gösterecek sticker lara ihtiyaç var özellikle beyaz kısımlarda....

güzel motor yapmışsın emeğine sağlık kardeşim :) fakat satarken yapılan hesap yanlış bence çünkü 0 km motoru çıkar bayiden direkt % 5 - 10 fiyat düşer normalde tamam motora masraf ta etmişsin ama yaptığın her masrafı karşılatamazsın alıcıya :) bence maddi sıkıntın yoksa hiç satıcam diye uğraşma kullan kardeşim 10 numara motor :):queen:

giderse gitsin diye koydum öylesine yani :D diğer ilanlardan da anlaşılacağı gibi :D

bide daha motor açılmadı bile. uzun yola hiç çıkartmadım yani şehir içinde hep :D 5 bin deviri geçmiyorum kapalı yani motor :D açtıktan sonra 250 cc düşünüyoruz. 20 beygire kafa tutuyor açık driftler burda var 2-3 tane daha arkadaş :D

Motorun turuncu olan heryerini hellaflush yaptım :D bakalım yeni yorumlar nasıl olacak :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar