Mondial 125mg klasic silindir ve debrej sorunu

Motor 20 bini devirdi sıfır almıştum.yakıttan şikayatçiyim km 100 /17tl gibi.silindiri değişmeyi düşünüyorum.150cc olarak.yakıttan tasarruf edermiyim hız ikinci planda.balatyı daha önce değiştim 6 tırnak taktılar sert sürekli halat kırıyor yenisini 5 mi yoksa 4 tırnakmı alayım.tek amacım yolda kalmadan sürüş zevkini yaşayıp az yakmasını sağlamak.yakıt tasarrufu için önerilerinizi bekliyorum hafta sonu gideceğim tamire.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------

Balata ve silindirde marka tavsiye edebilirmisiniz.

tırnağı toynağı boşver halatı yağlayarak tak , Sorunun silindir olduğunu ne biliyorsun belki karbüratör arızalı vs bakmak lazım

Son gaz gidiyorsaniz biraz normal arkadasimdada var motor 30.000 devirdiydi o civarlarda yakiyor.

Dostum bir CG için normal bişey. Ben 5 Lirayla 30-40 km gidebiliyorum ama sadece devirli kullanımda. Basarsan full gaz gitmesende arada basman bile etki eder. Sen ne bekliyorsunki 100 km yi 5 liraya filan gitmeyimi :) Yakıtın gene çok geliyorsa CG nin kökü kaç kuruş, git güzel silindir piston karbüratör al 0 taş patlasın 200 300 liraya patlar hepsini 0 la hem motorun biraz rahatlar hemde sen 17 liradan şikayetçiysen belki o düşer :)

litreye 30-35 km gitmesi gerek diyorlar o yüzden işgillendim 25-26 km gidiyor litreye.biraz basıyorum devir saati doğru ise 8-9 bin deviri düşmüyor.silindiri büyütürsem rahatlar mı diyorsunuz.silindir ve pistonda marka söylemeniz mümkünmü ve karbüratörde.

benm honda cgl 100km /5 lt yakıyo sızınkı gene iyi :) ama ayarlarınız bozukdur subap ayarı karbüratör bakımı hava filtresi değiştir bide oyle dene yapmadıysan bunları

Motoru komple sıfırla silindir piston vs. Değiştir 150cc yaparsan çekişi güçlenir dazla fark olmaz ama hazır rektefe olucak motor 150cc olsun daha iyi

Benim bildiğim ve kaliteli olarak kullanılan ZONGSHEN var. Genelde güzel makine yapan ustalar o parçaları kullanıyor. SHENGWAY mı birde öyle bir şey vardı. Ama tercihim ZONGSHEN olurdu.

asya silindir diyorlar iyisiymiş olurmu??? bu markaları görmedim rafta filitre tamam değişirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar