Mondial 125kt

Herkese Selamlar ben bu siteye yeni üye oldum bende 2005 model kt var motorumdan allaha sükür memnunum bu aralar bi sorunu var motor sogukken hem mars hem ayaktan tek seferde sorunsuz calisiyor 10dk ve üstü kullandiktan sonra olur olmaz yerde bazen hareket halindeyken bazen durdugum zaman özellikle isìklarda durdugum zaman stop ediyor marsa bastigim halde calìsmìyor ama ayaktan tek seferde çok rahat çalışıyor marş motoru ve aküyü yeniledim ama yinede sorun aynı bilgisi olan varmı şimdiden teşşekkürler

Subab ayarı kaçmış, benim motor da yapıyo aynısından bi kere yaptırdım yine de olmaya başladı yine subab ayarı gerekli. Rölantiyi istediğin kadar yükselt fark etmiyo, hem boşuna çok yakıyo hem motor frenini azaltıyo. Ateşlemeyle de hiç alakası yokmuş usta dedi.

Teşekkürler arkadaşım bu sibap ayarını kendim yapabilirmiyim ben motorumu herzaman kendim tamir ederim ama şimdiye
Kadar hiç sibap la ugraşmadım

Teşekkürler arkadaşım bu sibap ayarını kendim yapabilirmiyim ben motorumu herzaman kendim tamir ederim ama şimdiye
Kadar hiç sibap la ugraşmadım
Subab ayarı için subab ayar anahtarı gerekli, bir de sentil çakısı, biraz da tecrübe, ustaya yaptırın daha ucuza daha verimli sonuç alırsınız.

Çok sagol arkadaşım en iyisi yarin ustaya gitmek önerin için teşekkürler

Çok sagol arkadaşım en iyisi yarin ustaya gitmek önerin için teşekkürler

Kardeş bugün motoru dediğin gibi ustaya götürdüm subab ayarı yaptı birde karbüratör hava ayarı varmış onu ayarladı sorun çözüldü bu konuyu paylasmamda diğer arkadaşlara faydası olacağını düşündüm öneriniz için teşekkürler

Kardeş bugün motoru dediğin gibi ustaya götürdüm subab ayarı yaptı birde karbüratör hava ayarı varmış onu ayarladı sorun çözüldü bu konuyu paylasmamda diğer arkadaşlara faydası olacağını düşündüm öneriniz için teşekkürler
Sevindim fazla masraf çıkarmadığına :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar